Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Január 12. 08:08, vasárnap | Bulvár
Forrás: mti

Legyen mindig péntek! címmel koncertsorozatot ad a Tankcsapda

Legyen mindig péntek! címmel koncertsorozatot ad a Tankcsapda

Legyen mindig péntek! címmel koncertsorozatot ad a Tankcsapda, a háromtagú együttes a tavalyi 30 éves jubileuma után idén három koncerten vonultatja fel eddigi életművét a Budapest Park közönségének

- közölte az együttes az MTI-vel. Május 1-jén, július 31-én és október 2-án három évtized dalaival várja az érdeklődőket a rockegyüttes. Az első koncerten a kezdeti évek dalait játsszák el, ekkor az 1989 és 1999 között megjelent dalokból válogatnak, így elhangzanak majd olyan klasszikusok is, mint A legjobb méreg, A Rock & Roll rugója vagy az Egyszerű dal. A második alkalommal a kétezres évek első évtizedét idézik meg, majd a 2010-es évek dalai csendülnek fel, hallható lesz a Rockmafia Debrecen című lemez és a Liliput Hollywood album is.

A Tankcsapda története 1989 februárjában indult, első lemezeik (Baj van, Punk & Roll és A legjobb méreg) még kazettán jelentek meg. A zenekar, fiatal kora ellenére ekkoriban már együtt játszott a Motörheaddel, de a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán is fellépett.

Minden koncerten öt dalt a közönség szavazhat majd be az adott korszakból. A három koncertre bérlet is váltható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.