Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. Április 21. 07:14, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Lopott festmények tulajdonosait keresi a szentendrei rendőrség

Lopott festmények tulajdonosait keresi a szentendrei rendőrség

Feltehetően bűncselekményből származnak azok a könyvek és festmények, amelyeket egy balesetet szenvedett autóban találtak a rendőrök még március 12-én Pomáz és Budakalász között

Közölte mindezt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a honlapján. A rendőrség közzétette a tárgyakról készült fotókat és keresi a tulajdonosokat.
A közlemény szerint a személygépkocsi március 12-én Pomázról Budakalász felé haladt, amikor eddig ismeretlen körülmények között balesetet szenvedett. A sofőr ezt követően az autót hátrahagyva elmenekült. A rendőrök a gépjárműben könyveket és festményeket találtak.

A szentendrei nyomozók vizsgálják, hogy a lefoglalt tárgyak bűncselekmény elkövetéséből származnak-e, a városi rendőrkapitányság orgazdaság elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárás ismeretlen tettes ellen.

Lopott festmények tulajdonosait keresi a szentendrei rendőrség

A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a fényképeken szereplő vagyontárgyakat, az jelentkezzen a Szentendrei Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-26-502-400-as, a 06-80-555-111-es, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívót.

A festményekről készült fényképek megtekinthetők a rendőrség honlapján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.

2024. Május 08. 07:42, szerda | Belföld

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti

2024. Május 08. 07:41, szerda | Belföld

Hamarosan indul a területvédelmi tartalékosok toborzása!

A területvédelmi tartalékos rendszer keretét teljessé tettük, a következő feladatunk az építkezés, nemsokára nagyszabású toborzásba kezdünk

2024. Május 08. 06:00, szerda | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: akik a NATO-t háborúba akarják vonni, azok világháborút akarnak kirobbantani

Akik a NATO-t háborúba akarják vonni, azok világháborút akarnak kirobbantani - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kedden Budapesten, a Magyar Atlanti Tanács (MAT) konferenciáján.