Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Október 07. 08:41, hétfő | Helyi
Forrás: PMRFK

Lövések a falban Pomázon - lezárult a nyomozás

Lövések a falban Pomázon - lezárult a nyomozás

Visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást K. Béla 54 éves pomázi lakos ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A Szentendrei Rendőrkapitányság ügyeletére még július 18-án 11 óra 30 perckor egy 54 éves pomázi férfi tett bejelentést arról, hogy szomszédja zsebében egy pisztolyt látott. A helyszínre kiérkező járőrök igazoltatták K. Bélát, akinél nem találtak fegyvert.

A járőrök K. Bélával együtt lementek a háza pincéjébe, ahol a hátsó falban több lövésre utaló nyomra lettek figyelmesek. Ekkor értesítették a Szentendrei Rendőrkapitányság Készenléti Csoportját, akik házkutatást tartottak. A rendőrök a pincében megtaláltak és lefoglaltak egy 22-es kaliberű sportlőfegyvert, az ahhoz tartozó 2 darab szekrénytárat, 1 darab hangtompítót, valamint összesen 88 darab különböző lőszert.

Az 54 éves férfit a nyomozók a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A K. Béla ellen folytatott nyomozást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Szentendre Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben