Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Május 23. 09:32, péntek | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei rendőrség

Már megint ittas vezetőket fogtak a szentendrei rendőrök

Már megint ittas vezetőket fogtak a szentendrei rendőrök

Újabb hét, újabb ittas vezetőkről közre adott beszámoló – úgy tűnik a szentendrei rendőröknek folyamatosan akad dolgok az alkoholt fogyasztó sofőrökkel.

A 23 éves budapesti K. Roland április 20-án gépkocsival közlekedett Szentendrén, amikor 3 óra 35 perc körüli időben intézkedés alá vonták a rendőrök. Az ellenőrzés során a járőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott.

B. István 54 éves pomázi lakos május elsején 21 óra körül gépjárművével Pomáz belterületén közlekedett, amikor intézkedés alá vonták a rendőrök. Az ellenőrzés során a járőrök észlelték a férfi ittasságát, ezért előállították vérvételre. A vizsgálat megállapította, hogy az 54 éves férfi alkoholt fogyasztott, mielőtt autóba ült.

A gyanúsítottak ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Gyanúsítotti kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyekben befejezte a nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Szentendrei Járási Ügyészség részére.

Kapcsolódó cikk:
Hihetetlen mennyi az ittas vezető Szentendre térségében

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV