Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Január 25. 06:59, szerda | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Íme a tökéletes városi autó - FOTÓK

Íme a tökéletes városi autó - FOTÓK

Bemutatkozott a Volkswagen Up! ötajtós változata.

A Lupo megszűnésével a Volkswagen harc nélkül engedte át a legkisebb kategória vásárlóit a konkurenciának. Ezek a gondtalan évek viszont a tavaly szeptemberi Frankfurti Autószalon alkalmával véget is értek, amikor is a wolfsburgi óriás visszatért, hogy visszavegye az őt megillető piaci részesedést.

Az Up! bemutatója után jogosan fájhatott az ellenfelek feje, hiszen a jelenlegi legjobb városi kisautó született meg. Első körben a háromajtós változattal ismerkedhettünk meg, de most, néhány hónap késéssel megérkezett az ötajtós is.

Az újdonság igazi jelentősége, hogy még tovább fokozza a praktikumot, ami már eddig is az Up! egyik legnagyobb erényének számított. A plusz két ajtót és a vízszintes övvonalat leszámítva túl sok különbséget aligha találnánk a két variáns között, még a külső és belső méretek is teljesen megegyeznek. A 2,41 méteres tengelytáv sem változott, és szerencsére a kategóriában igen jónak mondható 251 literes csomagtér sem lett kisebb.

A cikket tovább olvashatja az Autolabor.hu oldalon.

Címkék: Volkswagen Up!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott