Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2019. Szeptember 29. 20:17, vasárnap | Helyi

Még többet tenni a közlekedésbiztonságért

Még többet tenni a közlekedésbiztonságért

A Kiss Ádám Kálvária térre meghirdetett lakossági fórumán, a Vasúti villasor és a Rózsakert körzetében élő lakók elsősorban a város közlekedésfejlesztési kérdéseiről kérdeztek.

Kiss Ádám egész életére az jellemző, hogy szeret a közösségért tenni. A gimnázium után a szentendrei Magyar Vöröskeresztnél és a Gondozási Központban kezdett önkéntes munkával. E két intézményben szerette meg a szociális munkát, amely hivatásává vált. Később fogyatékkal élőkkel és pszichiátriai betegekkel foglalkozott törvényes képviselőként, mely munkát mind a mai napig végzi amellett, hogy a Szentendrei Hajléktalanszálló vezetője.

Barátaival azért alapította meg a Philanthropy Alapítványt, hogy még több rászorulón segíthessen, és 5 éve a szentendrei Önkormányzat Jóléti Bizottságának tagjaként vesz részt aktívan a város számos szociális programjának megszervezésében.

Szociális munkája, hivatása által tehát megszokta, hogy az élete nagyrészt arról szól, hogyan orvosolja mások gondjait.

A Kálvária térre meghirdetett fórumán sok minden szóba került, de leginkább a város közlekedéssel kapcsolatos kérdéseit vetették fel a körzet lakói. Ahhoz várják a segítséget Kiss Ádámtól, hogy még több infrastrukturális fejlesztés történjen a körzetben, további járdák és utak kerüljenek javításra, és hogy a közlekedésbiztonsági kérdések még nagyobb hangsúlyt kapjanak, az egyirányúsításoktól kezdve a forgalomlassításokig.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 07. 19:09, kedd | Belföld

Nyelvvizsga nélkül is megkapják a hallgatók a diplomájukat

Ma 75 ezer nyelvvizsga hiányában középfokú végzettséget igénylő munkakörben elhelyezkedett munkavállaló van Magyarországon.

2020. Április 07. 18:05, kedd | Bulvár

Brutális összegekkel szegényedtek a világ 100 leggazdagabbjai a koronavírus miatt

A világ száz leggazdagabb emberének a vagyona 408 milliárd dollárral apadt február-márciusban a koronavírus hatásaként.

2020. Április 07. 17:49, kedd | PR

Az ISO minősítés és a jól működő vállalatirányítás

Egy vállalat irányítása komoly feladat. Számos részterület alkotja a rendszer egészét, melyekre elengedhetetlen odafigyelni.