Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Július 07. 11:46, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Megszépült és újra nyitva a V-8 napozóterasza!

Megszépült és újra nyitva a V-8 napozóterasza!

Egy év szünet után (a kútfúrás miatt munkaterületté vált) ismét működik a V-8 Uszodában a napozóterasz. Sőt! Nemcsak működik, hanem megszépült, kibővült, tartalmasabb lett.

Megkérdeztük pár vendég véleményét a Vizesnyolcas régi-új szolgáltatásáról.

30 év körüli hölgy:
Tavalyelőtt egész nyáron a V-8-ba jártunk strand helyett, mert nagyon jó volt, hogy a szép úszómedence mellett olyan lehetőség is volt, hogy a kertben ki tudtunk feküdni a napágyakra, nyugodt környezetben. Tavaly nagyon hiányzott ez a lehetőség. Májusban már alig vártuk, hogy elkészüljenek, de megérte a várakozást.

40 év körüli úr:
Sokan a nyári szezonban csak azért választjuk a V-8-at, valamelyik strand helyett, mert kulturált körülmények között lehet úszás után napozni és pihenni egy kicsit, a zsúfoltabb és zajosabb strandok helyett. A wellnessbe nyáron kevésbé kívánkozik az ember. Nagyon kellemesek az új függőágyak.

Huszonéves kismama:
Babaúszásra járunk az uszodába. Örömmel fedeztük fel a tanmedence melletti napozóteraszt. Sokkal kellemesebb a foglalkozás itt felöltöztetni a gyereket. Ha készek vagyunk, sem sietünk haza. A pici elbóklászik a fűben, én pedig nyugodtan heverhetek a függőágyban. Ha elfárad, magam mellé veszem, és együtt ringatjuk álomba magunkat. Nagyon jó program.

Nyugdíjas úr:
Sokszor láttam már régebben francia filmeken, hogy nyugdíjasok golyókkal játszanak parkokban. Megtudtam, hogy ezt játékot hívják petanque-nak. Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy az uszodában van ilyen. Rábeszéltem két barátomat, hogy próbáljuk ki. Annyira megszerettük a kellemes környezetet és a játékot, hogy hetente legalább kétszer eljövünk játszani, majd úszni.
Így, hogy 650 Ft-ért tudunk bejönni anyagi terhet sem jelent.

Táborozó diákok:
Nagyon király a kert. Sokkal jobb itt, mint ha valami teremben lennénk. Ezelőtt még nem is láttunk lengőtekét. Igazából mikor meghallottuk a nevet, azt hittük valami vicc. Már rendeztünk versenyt is belőle. A hintaágyakban jól el lehet dumálni, meg lengeni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).