Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Január 08. 16:17, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Megtalálták a Karcagon megölt nő holttestét

Megtalálták a Karcagon megölt nő holttestét

Megtalálták a tavaly decemberben Karcagon megölt nő holttestét - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken közleményben az MTI-vel.

Az emberölés elkövetésével gyanúsított 32 éves felsőlajosi férfi, a nő korábbi élettársa, csütörtökön beismerte, hogy áldozatát - korábbi állításával ellentétben - mégsem a Dunába dobta, hanem lakhelyének közelében elásta- tájékoztattak.

A megyei rendőr-főkapitányság munkatársai még aznap megtalálták a holttestet. Az eljáró hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

A Karcagi Rendőrkapitányság 2020. december 24-én kezdett eljárást egy karcagi nő eltűnése ügyében. A rendőri intézkedések következtében több körülményt is értékelt a hatóság, és további érdemi adatok kerültek felszínre, miután Lajosmizsénél, egy erdős területen megtalálták az eltűnt nő ruháit. A körözési eljárás során feltárt gyanús körülményekből a nyomozók arra következtettek, hogy a keresett nő bűncselekmény áldozata lett. A gyanú rövid időn belül a nő volt élettársára terelődött, akit emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

B. Attila elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy szóváltást követően bántalmazta áldozatát, aki ennek következtében meghalt. A férfi először azt állította, hogy a holttestet a gépkocsijával a Dunához vitte, és a vízbe eresztette. Január 7-én ismerte be, hogy a holttestet elásta lakóhelyének közelében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.