Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. Június 30. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Megújult az InfoSzentendre.hu programajánlója

Megújult az InfoSzentendre.hu programajánlója

Megújult programajánló rovatunk, mellyel mostantól a helyi programok mellett már könnyedén lehet keresgélni akár országos ajánlatok között is. Fesztiválok, színház, kiállítások, bulik, rendezvények egy helyen!

Jelentős frissítésen esett át az InfoSzentendre.hu programajánló rovata, mellyel már akár megyei és országos programkínálatok között is könnyen keresgélhetünk a számunkra megfelelő időtöltések közt, legyen szó akár fesztiválról, kiállításról, különböző rendezvényekről, színházi előadásról vagy bulikról!

Az újítás mellett igyekszünk továbbra is hangsúlyos szerepet adni a szentendrei és környékbeli eseményeknek is, melyek ajánlóit szívesen fogadjuk!

Folyamatos együttműködési lehetőségeinkért, az egyes programok kampányszerű népszerűsítéséért, keressék fel szerkesztőségünket a dunakanyar@dunakanyar.hu emailcímen vagy Facebook oldalunkon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban