Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. November 11. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Index

Menny, ahová nem vágyom

Menny, ahová nem vágyom

Indonéz szuperprodukciót forgattak Budapesten, Szentendrén és Solymáron is, a film trailerében számos helyszínt felismerhetünk az indonéz családi dráma hátterében.

A Surga Yang Tak Dirindukan (Menny, ahová nem vágyom) című film már nyert öt díjat Indonéziában, és megnézték másfél millióan, és ennek a filmnek készült el a folytatása, melynek egy részét forgatták Magyarországon, a másik felét pedig Jakartában.

A filmben magyar összekötőként, tolmácsként es produkciós asszisztensként dolgozó Szabó Alida elmondta az Indexnek, hogy összesen kilenc napot forgattak Budapesten, Szentendrén és a solymári vasútállomáson: "A rendező, Hanung Bramantyo Indonézia egyik legismertebb rendezője, a film pedig egy kicsit komikus családi dráma, melyben a történet szerint a főszereplő írónőt meghívják felolvasni a magyarul is kiadott könyvéből Budapestre" - mondta, hozzátéve, hogy a film első része még Asma Nadia írónő bestseller regénye alapján készült, de a második rész könyvét a filmforgatással párhuzamosan írta az írónő.

A főszereplők természetesen nagy filmsztárok a 250 milliós országban, de máshol nem tervezik forgalmazni a filmet, amit decemberben mutatnak majd be Jakartában.

A film bemutató videója>>

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Címkék: film, forgatás, Szentendre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás