Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 02. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Michael Douglast letaglózta a diagnózis

Michael Douglast letaglózta a diagnózis

A színész eddig nem szívesen nyilatkozott a betegségéről, most régi barátjának, Alec Baldwinnak mégis őszintén megnyílt egy interjúban, és elmesélte, hogy értesült a \"halálos ítéletéről\".

A színészlegenda soha nem akart betegnek és elesettnek látszani, ezért is viselte meg annyira, amikor kiderült, hogy óriási a baj. "Hosszú ideje fájt a torkom, és nem lettem jobban. Végül Montrealban találtam egy fül-orr-gégészt - mesélte Alec Baldwinnal készült interjújában a 67 éves színész, akit egy éve diagnosztizáltak torokrákkal. -Kitátottam a számat, ő belenézett, és a szeméből azonnal láttam, hogy végem, óriási baj van. Azt hittem, rosszul hallok, amikor közölte, hogy az utolsó stádiumban vagyok. A rendelőjéből szinte azonnal sugár- és kemoterápiás kezelésre küldött. A családom csak állt döbbenten, nem értették mi történik velem, napok alatt lettem rozzant öregember." Szerencsére ez mára csak rossz emlék, és színész mostanra teljesen újjászületett. Remekül néz ki, visszatért az életereje, és a jövőt illetően is bizakodó. "Nem akarok még meghalni. Letettem az italt, és nem dohányzom. Mindenki azt mondja, sokkal jobban is nézek ki. Persze mindez annak köszönhető, hogy az év nagy részében csak pihenek, és élvezek minden pillanatot, amit a családommal tölthetek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára