Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. November 30. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

MikulásGyár Szentendrén

MikulásGyár Szentendrén

Az idén 12 éves születésnapját ünneplő MikulásGyár, Szentendrén a CASTRUM CENTER-ben immár 3. éve nyitja meg adománygyűjtő pontját.

Az adománygyűjtő pont ünnepi megnyitó napján, illetve utána hétfőtől várja a rászorulóknak szánt adományokat! Az ünnepi megnyitó 2016. december 4-én, vasárnap, 14 órától kezdődik, melyen fellépnek a szentendrei Welldance táncosai.

Helyszín: Castrum Center (Szentendre, Paprikabíró u. 21-23.)

A rendezvényt Dr. Török Balázs alpolgármester és Zsolnai Endre, a MikulásGyár főszervezője nyitja meg, a megnyitó házigazdája Jáksó László.
Minden felajánlásnak és önkéntes segítségnek örülnek, köszönetképpen forró teával és zsíros kenyérrel várják a résztvevőket. Az adományokat már a megnyitó napján szívesen fogadják, és egészen december 21-ig minden hétköznap 7.30-20.30-ig, szombatonként 8.30-15-30-ig várják a recepción található gyűjtőponton.

Elsősorban tartós élelmiszert (tésztát, konzervet, olajat, cukrot, sót, lisztet), édességet, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhákat, takarót, játékot, könyveket várnak, de minden egyéb felajánlásnak örülnek.

A cél, hogy együtt, összefogással minél több nélkülöző gyermek és felnőtt arcára varázsoljanak mosolyt karácsony estéjén! Az akció egyik legnagyobb pozitívuma, hogy az adományok “helyben maradnak”, vagyis a PHILANTHROPY ALAPÍTVÁNY segítségével a Szentendrén és környékén élő rászoruló családokhoz jutnak el.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás