Városlista
2021. augusztus 4, szerda - Domonkos

Hírek

2018. Április 27. 15:33, péntek | PR

Mindent a robotporszívóról

Mindent a robotporszívóról

A legtöbb háziasszony álma, hogy otthonuk egy varázsütésre tiszta legyen. Ha Ön is inkább szeretteivel töltené szabadidejét a fárasztó takarítás helyett, van egy nyerő tippünk: a robotporszívó.

A technológia fejlődésével ma már számos olyan eszköz áll rendelkezésére, amellyel jelentősen megkönnyítheti életét, azaz több időt szánhat az igazán fontos dolgokra. Ezek a háztartási kisgépek bár talán még futurisztikusként csengnek néhány fülben, azonban az igazság az, hogy már rég hétköznapjaink részei. Gondoljon csak az önparkoló autóra vagy az intelligens turmixgépre – többé már egyik sem sci-fibe illő dizájnelem, és nem is jelent elérhetetlen luxust.

Bejárónő helyett

A robotporszívó a legcsendesebb és legdiszkrétebb bejárónő. Használata teljesen biztonságos – sem kisgyermekre sem kíváncsi házi kedvencre nem jelent veszélyt –, segítségével pedig könnyedén megszabadulhat az allergiát is okozó atka és házipor rémétől. Enni, inni nem kér, sőt, sok modell magától visszadokkol saját töltőjére, ha az akkumulátor merülőben van. A fel-alá takarító robot működés közben olyan halk, hogy akár az esti filmet sem zavarja, illetve az időzítő funkcióval az Ön munkaóráihoz igazítva is beprogramozhatja a működést.
Ugye, hogy ez a kis háztartási zseni mennyire megkönnyíti a hétköznapokat? Ráadásul a robotporszívó ára is kifejezetten kedvező. Gyorsan behozza a befektetést, az elért kényelem és megspórolt szabadidő pedig igazolni fogja, hogy jó döntést hozott az okos robot beszerzésével.


Mindent tud

A takarító robot nem „csak” port szív, hanem egy hihetetlenül sokoldalú, hatékony eszköz. Használata egyszerű és szórakoztató, minden padlótípust és felületet tisztán tart: szőnyeg, csempe, laminált padló, parketta maradéktalanul megszabadul a szennyeződéstől – a fal mellett és a sarkokban egyaránt. Nyugodtan eldobhatja a lakás takarításához eddig használt arzenált: a felmosók, seprűk, rongyok és porzsákos porszívók már csak a múlt emlékei.
Az áruházak polcain számos modell közül választhat, mindenféle kiegészítők és extra funkciók teszik izgalmassá a válogatást. Vásárlás előtt tehát mindenképpen győződjön meg arról, hogy az Önnek valóban legjobban megfelelő típust válassza. Más-más teljesítmény, szívóerő, működési idő és érzékelő különbözteti meg egymástól az egyes darabokat, ezért kérje nyugodtan az eladók segítségét.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 11. 11:14, vasárnap | PR

Miért érdemes már most gumiprofillal szigetelni az ablakot?

Az öreg ablakok soha nem szűnő problémát jelentenek egy lakásban, így ha cserélni nem lehet, érdemes a szigetelésre figyelmet fordítani.

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.