Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. November 08. 14:54, péntek | PR

Mintás zokni a férfilábon: menő vagy égő?

Mintás zokni a férfilábon: menő vagy égő?

A nők körében már egy ideje hódítanak a mintás, bohókás zoknik, ám egyre több helyen találkozhatunk ennek férfi megfelelőjével is. Mintás zoknik a férfilábon: szerinted menő vagy égő?

A zokni egy olyan ruhadarab, melynek méltatlanul kevés figyelmet szentelünk. Pedig egy rossz zokni egy egész sor kellemetlen folyamat elindítója lehet, míg egy igényes, minőségi anyagból készült, formatartó, ideális kialakítású zokni nagyban hozzájárulhat a kedvenc cipőnkben eltöltött kellemes percekhez.

Az egyszínű, fekete zoknik ideje azonban úgy tűnik, már a férfiaknál is leáldozóban van, helyét átvették a különböző mintájú, színű és feliratú zoknik, melyek egy újabb módot adnak a félig-meddig diszkrét önkifejezésre.
Lázadó vagy hagyománykövető vagy?

A különleges mintájú, egyedi zoknik mind a nőknek, mind a férfiaknak alternatíva lehet a szürke hétköznapokból való kilépésre. A legújabb trendek szerint a mintás zokni azonban nem csak a lazább viseletek kiegészítőjeként funkcionálhat, de egy közepesen elegáns business casual viselettel, sőt, akár öltönnyel is bátran hordható.
Bár elsőre furcsának tűnhet, de tény: az üzleti életben is egyre többször találkozunk ezzel a bohókás, majdnem-diszkrét önkifejezési formával. Szuperhősös vagy tengerpartos zoknik teszik vidámabbá a dolgos hétköznapokat. Ételek, helyszínek, tájak… lényegében bármit viselhetünk már a lábunkon, amit csak szeretnénk: kedvenc költőnket, festőnket, egy tál cseresznyét vagy magát a milói vénuszt!Persze azzal sincs semmi gond, ha nem feltétlen érezzük magunkénak ezt a kiegészítőt. A klasszikus fekete zokni egy olyan ruhadarab, mellyel sem nőként, sem férfiként nem lőhetünk mellé.

A zokni lényege: a minőség

A mintán kívül amire mindenképpen érdemes ügyelni, az a zokni minősége, ergo az anyag, amiből készül. Részesítsük előnyben a természetes anyagokat a szintetikusokkal szemben. Bár az áruk magasabb lehet, a szintetikus zoknikban könnyebben izzadunk, és hamarabb tönkre is mennek. Érdemes kevesebb, de jobb minőségű zoknikból bevásárolni, melyek így tovább maradnak ruhatárunk részei.
Ha pedig úgy tartja kedvünk, bolondítsuk meg megjelenésünket egy egyedi darabbal. Meglátod, a figyelemfelkeltő hatás biztosan nem marad el!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 09. 10:44, szombat | PR

Festés otthon? Nem rémálom!

Most, hogy több időt töltünk otthon, sokan vágunk bele különböző csináld magad projektekbe. Mutatunk néhány profi tanácsot, amik betartásával biztosan nem bánjuk meg az ezermesterkedést!

2020. Május 09. 10:27, szombat | PR

Ezekben a szektorokban virágzik a diákmunka járvány idején

A koronavírus járvány miatt kibontakozó válság pillanatok alatt, drasztikusan változtatta meg a munkaerőpiacot. Ez utolérte a diákmunkát vállalókat is, de nem biztos, hogy rosszul érintette őket.

2020. Május 09. 10:12, szombat | PR

Kell-e az ingatlanomnak közvetítő? Érvek pro és kontra

Az ingatlanközvetítő cégek a köztudatban leginkább a bérlői oldalhoz kötődnek. Emellett azonban a lakásukat kiadni kívánók számára is nagy segítséget jelenthetnek. De kinek és miért éri meg ilyen cégekkel együttműködni, ha piacra