Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. November 08. 14:54, péntek | PR

Mintás zokni a férfilábon: menő vagy égő?

Mintás zokni a férfilábon: menő vagy égő?

A nők körében már egy ideje hódítanak a mintás, bohókás zoknik, ám egyre több helyen találkozhatunk ennek férfi megfelelőjével is. Mintás zoknik a férfilábon: szerinted menő vagy égő?

A zokni egy olyan ruhadarab, melynek méltatlanul kevés figyelmet szentelünk. Pedig egy rossz zokni egy egész sor kellemetlen folyamat elindítója lehet, míg egy igényes, minőségi anyagból készült, formatartó, ideális kialakítású zokni nagyban hozzájárulhat a kedvenc cipőnkben eltöltött kellemes percekhez.

Az egyszínű, fekete zoknik ideje azonban úgy tűnik, már a férfiaknál is leáldozóban van, helyét átvették a különböző mintájú, színű és feliratú zoknik, melyek egy újabb módot adnak a félig-meddig diszkrét önkifejezésre.




Lázadó vagy hagyománykövető vagy?

A különleges mintájú, egyedi zoknik mind a nőknek, mind a férfiaknak alternatíva lehet a szürke hétköznapokból való kilépésre. A legújabb trendek szerint a mintás zokni azonban nem csak a lazább viseletek kiegészítőjeként funkcionálhat, de egy közepesen elegáns business casual viselettel, sőt, akár öltönnyel is bátran hordható.
Bár elsőre furcsának tűnhet, de tény: az üzleti életben is egyre többször találkozunk ezzel a bohókás, majdnem-diszkrét önkifejezési formával. Szuperhősös vagy tengerpartos zoknik teszik vidámabbá a dolgos hétköznapokat. Ételek, helyszínek, tájak… lényegében bármit viselhetünk már a lábunkon, amit csak szeretnénk: kedvenc költőnket, festőnket, egy tál cseresznyét vagy magát a milói vénuszt!



Persze azzal sincs semmi gond, ha nem feltétlen érezzük magunkénak ezt a kiegészítőt. A klasszikus fekete zokni egy olyan ruhadarab, mellyel sem nőként, sem férfiként nem lőhetünk mellé.

A zokni lényege: a minőség

A mintán kívül amire mindenképpen érdemes ügyelni, az a zokni minősége, ergo az anyag, amiből készül. Részesítsük előnyben a természetes anyagokat a szintetikusokkal szemben. Bár az áruk magasabb lehet, a szintetikus zoknikban könnyebben izzadunk, és hamarabb tönkre is mennek. Érdemes kevesebb, de jobb minőségű zoknikból bevásárolni, melyek így tovább maradnak ruhatárunk részei.
Ha pedig úgy tartja kedvünk, bolondítsuk meg megjelenésünket egy egyedi darabbal. Meglátod, a figyelemfelkeltő hatás biztosan nem marad el!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat