Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2019. November 08. 14:54, péntek | PR

Mintás zokni a férfilábon: menő vagy égő?

Mintás zokni a férfilábon: menő vagy égő?

A nők körében már egy ideje hódítanak a mintás, bohókás zoknik, ám egyre több helyen találkozhatunk ennek férfi megfelelőjével is. Mintás zoknik a férfilábon: szerinted menő vagy égő?

A zokni egy olyan ruhadarab, melynek méltatlanul kevés figyelmet szentelünk. Pedig egy rossz zokni egy egész sor kellemetlen folyamat elindítója lehet, míg egy igényes, minőségi anyagból készült, formatartó, ideális kialakítású zokni nagyban hozzájárulhat a kedvenc cipőnkben eltöltött kellemes percekhez.

Az egyszínű, fekete zoknik ideje azonban úgy tűnik, már a férfiaknál is leáldozóban van, helyét átvették a különböző mintájú, színű és feliratú zoknik, melyek egy újabb módot adnak a félig-meddig diszkrét önkifejezésre.
Lázadó vagy hagyománykövető vagy?

A különleges mintájú, egyedi zoknik mind a nőknek, mind a férfiaknak alternatíva lehet a szürke hétköznapokból való kilépésre. A legújabb trendek szerint a mintás zokni azonban nem csak a lazább viseletek kiegészítőjeként funkcionálhat, de egy közepesen elegáns business casual viselettel, sőt, akár öltönnyel is bátran hordható.
Bár elsőre furcsának tűnhet, de tény: az üzleti életben is egyre többször találkozunk ezzel a bohókás, majdnem-diszkrét önkifejezési formával. Szuperhősös vagy tengerpartos zoknik teszik vidámabbá a dolgos hétköznapokat. Ételek, helyszínek, tájak… lényegében bármit viselhetünk már a lábunkon, amit csak szeretnénk: kedvenc költőnket, festőnket, egy tál cseresznyét vagy magát a milói vénuszt!Persze azzal sincs semmi gond, ha nem feltétlen érezzük magunkénak ezt a kiegészítőt. A klasszikus fekete zokni egy olyan ruhadarab, mellyel sem nőként, sem férfiként nem lőhetünk mellé.

A zokni lényege: a minőség

A mintán kívül amire mindenképpen érdemes ügyelni, az a zokni minősége, ergo az anyag, amiből készül. Részesítsük előnyben a természetes anyagokat a szintetikusokkal szemben. Bár az áruk magasabb lehet, a szintetikus zoknikban könnyebben izzadunk, és hamarabb tönkre is mennek. Érdemes kevesebb, de jobb minőségű zoknikból bevásárolni, melyek így tovább maradnak ruhatárunk részei.
Ha pedig úgy tartja kedvünk, bolondítsuk meg megjelenésünket egy egyedi darabbal. Meglátod, a figyelemfelkeltő hatás biztosan nem marad el!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Egy fedél alatt az ellenséggel

A családunkat nem választhatjuk meg, de a barátainkat igen. Vajon az ellenségeinkkel mi a helyzet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Rostban gazdag ételek

A gyerekek ízlése szerint ideális reggeli sajnos gyakran egyáltalán nem ideális táplálkozási szempontból. Hogyan tudjuk elérni, hogy elfogyjon a reggeli és még egészséges is legyen?