Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. Február 25. 10:38, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Mobilgát-próba, növő bűnözés, halálos gázolás

Mobilgát-próba, növő bűnözés, halálos gázolás

Bemutatóként és tesztként felállítja a mobilgát egy részét a kivitelező… a töretlen stabilitás Szentendrén… halálos HÉV-gázolás, növő bűnözés, negyedszázados AGY Tanoda, kihagyhatatlan Szentendre. Hírösszefoglaló!

Márciusban már látható lesz, hogyan működik a mobilgát
A mobilgát látványról már van képünk, a működését azonban sokan még nem értik. Erre azonban választ ad a kivitelező március elején, egy szakaszon ugyanis bemutató és teszt jelleggel felállítja a mobilfalat. Részletek ITT!

Töretlen stabilitás Szentendrén – elfogadták az új költségvetést
Elfogadta az önkormányzat idei költségvetését a minap a szentendrei képviselő-testület, a városvezetés szerint pedig a reorganizációs év után 2013 a töretlen stabilitás éve lesz. Részletek ITT!

Szentendrei Emlék-képek: kiállítás S. Nagy János gyűjteményéből
Elsősorban a szentendrei festészet látványelvű vonulata jelenik meg a szentendrei MűvészetMalom péntektől látható kiállításán, amely S. Nagy János magángyűjteményéből válogat. Részletek ITT!

Magasan nőtt a bűnözés Pest megyében
Magasan meghaladja a tavalyi bűncselekmények és eljárások száma a 2011-est, ezzel szemben jóval kevesebb közúti baleset történt Pest megyében. Mindezt a megyei kapitányság évértékelőjéből derül ki. Részletek ITT!

Negyedszázados az AGY Tanoda
Civil kezdeményezéssel jött létre 25 évvel ezelőtt Szentendrén a Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola. Az AGY Tanoda korát megelőző felfogással jött létre 1988-ban. Részletek ITT!

Halálra gázolt egy nőt a szentendrei HÉV
Halálra gázolt egy nőt a HÉV múlt kedd a szentendrei vonalon, az Árpád fejedelem útjánál - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-vel. Részletek ITT!

Szentendrét mindenkinek látnia kell!
Hangulatos és látványos összeállítást készített a minap a femcafe.hu Szentendre kihagyhatatlan látnivalóiról. Olvasóink segítségével szeretnénk mi is összegyűjteni saját listánkat, hogy megmutathassuk a sok szépet! Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.