Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2012. December 06. 07:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Moncsicsivé fokozták le Ördög Nórát

Moncsicsivé fokozták le Ördög Nórát

Szénné cikizték a X-et.

Csupa ismert sztár gyűlt össze a NiX Faktor válogatóján. Vastag Tomi és Vékony Peti, Wolf Kati, Stone, Zámbó Krisztián, Takács Nikolas, a PJZ és Csobot Adél is versenybe szállt a furcsa koreai PSY-al. Természetesen a szürreális helyzet csak egy újabb őrült Irigy Hónaljmirigy klipben játszódott le.

Az IHM legújabb paródiája a nagy sikerű Gagnam Style című dalból készült, a klipben pedig az X-Faktor elé tart görbe tükröt a nyolc kan.

"Az X-Faktort parodizáljuk a legújabb klipünkben. A zsűrit és rengeteg egykori és mostani versenyzőt is megjelenítünk, olyan karaktereket vettünk célkeresztbe, akik jól felismerhetőek. A Vastag tesóknál pedig a nevükből adódó poénnal éltünk. A legtöbbet talán Csobot Adél szerepel a videóban, mert Anti nagyon jól eltalálta a karakterét, és az ő orrával nem lehet megorrolni a második hely miatt" - nevetett Tomi.

A fiúk háza táján igazán felpezsdült az élet az utóbbi időben. Pár hónapon belül négy klipet forgattak, és gőzerővel készülnek a december 28-i nagykoncertjükre is.

"Nagyon nagy volt a hajtás a zenekar körül az elmúlt hónapokban, de most úgy érzem, beértünk a finisbe. Minden nap próbálunk, kezd teljesen összeállni a koncert programja. Felpörgettük a tempót, hogy karácsonyra kicsit pihenhessünk, és a családjainkkal lehessünk" - tette hozzá Tomi, aki a klipben Ördög Nórit alakította, bár szerinte a tollas ruhában és parókában nem a műsorvezetőre, nem is egy Moncsicsire, inkább Gombóc Artúrra hasonlított.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.