Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Augusztus 15. 08:17, péntek | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Motorblokkot loptak – a tolvajok és a vevő is vádemelés előtt

Motorblokkot loptak – a tolvajok és a vevő is vádemelés előtt

Egy szentendre, egy tahitótfalui és mátészalkai férfi lopott el egy motorblokkot Pócsmegyerről, amit ezután eladtak. A vevő tudta, hogy lopott, így ő orgazda lett. Most mindannyian vádemelés előtt vannak.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt élt vádemelési javaslattal egy 25 éves tahitótfalui férfi, Sz. István 30 éves mátészalkai és B. József 32 éves szentendrei lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a három férfi 2013. április 15-én délután megbontotta a pócsmegyeri vízmű gépház kerítését, majd az udvarról eltulajdonították egy személygépkocsi kiszerelt motorblokkját. Az alkatrészt ezt követően eladták S. Zsigmond 51 éves tahitótfalui lakosnak.

Az 51 éves férfit – mivel tudatában volt annak, hogy az általa megvásárolta motorblokk bűncselekményből származik – orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A napokban ellene is vádemelési javaslattal élt a Szentendrei Rendőrkapitányság az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.