Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 19. 13:11, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Motoros embercsempészeket fogtak el a rendőrök

Motoros embercsempészeket fogtak el a rendőrök

A nemzeti nyomozó iroda Székesfehérvári Osztályának jelzése alapján Komárom-Esztergom megye térségében állítottak meg az egyenruhások három motorost, akik egy-egy migránst akartak Ausztriába juttatni.

A szolgálatot teljesítő rendőrök szerdán 19 óra 28 perckor két szerb és egy szerb-magyar állampolgárságú motoros férfit ellenőriztek az M1-es autópálya 94-es kilométerszelvényében, Ács külterületén. A járőrök megállapították, hogy mindhárom motoron utasként egy-egy szír férfi tartózkodott, akik sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A járművek vezetőit a rendőrök elfogták, majd őket – a migránsokkal együtt – a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Az illegális migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében az egyenruhások visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A sofőrökkel szemben a nyomozók embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.