Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Április 13. 07:59, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei kapitányság

Nagypapák vitája - vasvillával fenyegette szomszédját

Nagypapák vitája - vasvillával fenyegette szomszédját

Vádemelést javasol a rendőrség abban a budakalászi ügyben, mely során két nagypapa szólalkozott össze az egyikük unokáinak hangoskodása miatt. A vitában előkerült egy vasvilla, ezért rendőrségi ügy lett.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint H. József 73 éves budakalászi lakos tavaly augusztus 17-én rászólt szomszédja unokáira, hogy halkabban játsszanak, mert zavarják a kutyáját, aki emiatt folyamatosan ugatott. A 73 éves férfi és a gyerekek nagyapja között ekkor szóváltás alakult ki, majd a gyanúsított egy vasvillát ragadott és azzal átszúrt a két telket elválasztó kerítés fölött a sértett irányába. A gyanúsított ezt követően megfenyegette a sértettet azzal, hogy megöli.

H. József ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatta le a nyomozást és a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal élt a napokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma