Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2015. Március 06. 07:24, péntek | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Nem fizette vissza a 13 milliós kölcsönt egy szentendrei nő

Nem fizette vissza a 13 milliós kölcsönt egy szentendrei nő

Tizenhárom millió forint kölcsönt kapott egy szentendrei nő egyik ismerősétől. A tartozást viszont soha nem is akarta visszafizetni. A szentendrei kapitányság nyomozott az ügyben, amit vádemelési javaslattal zárt le.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást L. Éva 48 éves szentendrei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves nő 2012 decembere és 2013 nyara között több alkalommal összesen mintegy 13 millió forintot kapott kölcsön egy ismerősétől. A kölcsön visszafizetésére folyamatosan ígéretet tett, valamint arra hivatkozott, hogy egy ismerősétől nagyobb vagyont örökölt, melyből visszafizeti tartozását, azonban ennek egyszer sem tett eleget. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy L. Évának már a pénzösszegek átvételekor sem állt szándékában azt visszafizetni, valamint az általa hivatkozott ismerőse után nem maradt örökség.

Az asszonyt a szentendrei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a napokban éltek vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban