Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Március 25. 07:55, kedd | Helyi
Forrás: Vágvölgyi Fanni

Nem jött össze a javítás a szentendrei kosaras lányoknak

Nem jött össze a javítás a szentendrei kosaras lányoknak

Idegenben a Monori Kosársuli SE csapata ellen lépett pályára a Szentendrei Kosárlabda SE lány alakulata a hétvégén. Együttesünk egy remek első negyed után kissé szétesett, majd későn állt össze újra a csapat.

Monori Kosársuli SE-Szentendrei KSE
A szentendrei lányokat ezen a hétvégén a Monori Kosársuli SE lánycsapata fogadta. A múltkori vereség után a szentendrei együttes javítani akart, így magabiztosan lépett pályára. Ez a hozzáállás remek kezdést hozott, az első negyed közepén a szentendreiek már 0-9-re vezettek. Később a negyed végére a monori alakulat ugyan lefaragott hátrányából, de még mindig a vendégcsapat vezetett 10-13-ra.

A második negyed azonban teljesen máshogy alakult. A szentendrei lányokat mintha teljesen kicserélték volna. Pontatlan passzok, eladott labdák, sikertelen támadások sorozatát láthattak tőlük a szurkolók. A játékrészben a monori együttes át is vette a vezetést és végig a kezében tartotta a meccset. A második negyedben mindösszesen két pontot dobtak a szentendrei kosarasok. A félidei eredmény: 36-15.

A harmadik negyedben a vendégcsapattól megint szép összjátékot, kosarakat láthattunk azonban ez már nem volt elég a hátrányuk ledolgozására. A harmadik negyed 22-12-vel zárult. A negyedik negyedre mind a két csapat kissé elfáradt, de azért mutatott szép támadásokat és jó védekezést is a szentendrei alakulat, lányok próbálták hátrányukat csökkenteni, de ez csak többé-kevésbé sikerült, amelynek oka a fáradtság is lehetett. A negyedik negyed végeredménye: 13-8

Monori Kosársuli SE- Szentendrei KSE: 71-35

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe