Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Október 11. 12:29, csütörtök | Helyi

Ünnepélyes aláírások a járásért

Ünnepélyes aláírások a járásért

Pénteken írják alá a Szentendrei Kistérségi településeinek polgármesterei, valamint Tarnai Richárd, a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a Szentendre Járási Hivatal kialakításáról szóló megállapodást.

A járási hivatal kialakítását pénteken 14 órakor a Városháza Dísztermében szentesítik kézjegyükkel a térség polgármesterei és a Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Tarnai Richárd. Az eseményen a vendégeket Dietz Ferenc, Szentendre polgármestere majd Tarnai Richárd és Hadházy Sándor országgyűlési képviselő köszönti. Ezt követően írják alá ünnepélyesen a jelenlévők a járási megállapodást.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 12:09, szombat | Belföld

Minden eddiginél többen kérték márciusban a csokot

Minden eddiginél többen igényelték márciusban a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) - írta a Magyar Nemzet szombaton.

2020. Május 30. 11:03, szombat | Külföld

Washington megszünteti kapcsolatait a WHO-val és visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

Washington megszünteti minden kapcsolatát az Egészségügyi Világszervezettel (WHO), valamint a kínai jogsértés miatt visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

2020. Május 30. 10:09, szombat | Belföld

Megfelelő intézkedésekkel minimális a fertőzésveszély a repülőgépeken

A légiközlekedésben bevezetett egészségügyi intézkedésekkel minimálisra csökkenthető annak az esélye, hogy valaki egy légi járaton fertőződjön meg koronavírussal

2020. Május 30. 09:07, szombat | Külföld

Olaszországban június 3-tól feloldják a tartományok közötti utazási korlátozást

Az olasz kormány a koronavírus miatti intézkedések oldásának korábbi ütemezéséhez tartja magát, és június 3-tól engedélyezi a tartományok közötti szabad mozgást az egészségügyi miniszter péntek esti közlése szerint.