Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Február 05. 08:36, kedd | Helyi
Forrás: MTI / fotó: illusztráció

Nyílászáró gyártóval bővül az ipari park

Nyílászáró gyártóval bővül az ipari park

Szentendrére költözik a műanyag nyílászárókat készítő ISO Kft., mely kinőtte aszódi üzemét és uniós támogatásnak is köszönhetően korszerűsít. Az üzem új munkaerőt is felvesz majd.

Új üzemcsarnokba költözik és korszerűsíti gyártását az ISO Vállalkozási és Kereskedelmi Kft., a cég a 254 millió forintos fejlesztéshez 100 millió forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében - közölte az MTI-vel a társaság ügyvezetője hétfőn.

Bugyi László elmondta: a felsőkategóriás műanyag nyílászárók, kiegészítők gyártásával, forgalmazásával és beépítésével foglalkozó cég kinőtte aszódi telephelyét, és a mostani fejlesztés révén a főleg Pest megyét és Budapestet kiszolgáló üzem a főváros közeli Szentendrére költözik. A 11-es főút mellett található új ipari parkban az 1800 négyzetméteres, korszerű gépekkel felszerelt új gyártócsarnok mellett egy közel 700 négyzetméteres irodarész és bemutatóterem is épül. A beruházás várhatóan a jövő év elején fejeződik be, és a jelenleg 18 főt foglalkoztató társaság további 10 ember számára biztosít majd munkát az új telephelyen. A mintegy 300 millió forintos éves árbevételű kisvállalkozás tizenhatodik éve tevékenykedik a magyar piacon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás