Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2019. Október 10. 09:00, csütörtök | Helyi

Nyílt levél Fülöp Zsolthoz, Szentendre polgármesterjelöltjéhez

Nyílt levél Fülöp Zsolthoz, Szentendre polgármesterjelöltjéhez

Az alábbi nyílt levél érkezett szerkesztőségünkbe azzal a kéréssel, hogy mi is jelentessük meg a benne foglaltakat. Kérésére a levelet most teljes terjedelmében közzétesszük.

Máté 7:15 Óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik báránybőrbe bújva jönnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok.

Kezdjük Donáth Lászlóval, az evangélikus egyház ballépésével. Egyházi, pap emberről van szó, ez a pap ember összeállt az MSZP-vel, a keresztény, a vallásos emberek gyilkosaival, azokkal, akik a vallást, a vallásos emberek üldözését nyíltan felvállalták! Egyháza nem fosztotta meg a palástjogától. Mi lett a vége? Jelenleg rendőrségi eljárás folyik ellene szexuális zaklatás miatt. Vajon most sem lép az egyháza?

Fülöp Zsolt nagyobbat lépett. Először is hazugsággal kezdte polgármesteri színrelépését. Ő, bár ezt nem jeleníti meg sehol, nem a TESZ polgármesterjelöltje, hanem mint az a képen látható, a Mindenki Magyarországa Mozgalomé, aminek alapítótajgai: Dr. Márki-Zay Péter, Dr. Hadházy Ákos, Dr. Ábrahám Júlia, Dr. bod Péter Ákos, Elek István, Dr. Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Dr. Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Dr. Magyar György, Dr. Mellár Tamás, Üveges Gábor (https://mindenkimagyarorszaga.hu).

Református presbiter létére, hogy indulhasson a 2019-es önkormányzati választáson polgármesterjelöltként, az összes ellenzéki pártot felkérte támogatójául.

Fülöp Zsolt! Mégis miként gondolja mindezt?

Hívőként az ördöggel is kész cimborálni a hatalom megszerzéséért? Szövetséget köt az MSZP-vel, mint a keresztény, a vallásos emberek gyilkosaival, azokkal, akik a vallást, a vallásos emberek üldözését nyíltan felvállalták! A Jobbikkal, amely nemrég még náci eszméket hirdetett, és csak a hatalomvágytól vezérelve simult bele a liberális fertőbe! A Demokratikus Koalícióval, amelyik a Kommunista Párt reinkarnálódott kígyótojása. Amelyiknek vezetője, hogy a vallásnál maradjunk, évente többször bérmálkozik! Amelynek vezetője hazudott a magyar embereknek reggel, délben meg este saját bevallása szerint! Az LMP-vel, amelyről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy a politika hívő tagozata!

A Momentummal, aminek európa parlamenti képviselője, Cseh Katalin a Planned Parenthoodot népszerűsíti, amely szervezet ott tart üzleti megfontolásból, hogy a >>születés utáni<< abortuszt is megengedhetőnek tartja. Ez a szervezet egyetért azzal, hogy az abortuszra jelentkezők magzata első lépésként méreginjekciót kapjon a méhfalon keresztül. Amennyiben a baba mégis életjelenségeket mutat, újabb adag méreg követi az elsőt. A szülést csak azután indítják meg, ha a gyermek bizonyosan meghalt. Egy kicsit más a gyakorlat akkor, ha az újszülött mégis túléli a kivégzést, és élve jön a világra. Ha van rá esély, hogy meghaljon, akkor egyszerűen sorsára hagyják, minden orvosi segítség nélkül.

A Momentumos Cseh Katalin Facebookos oldalán az alábbi felhívást tette közzé: >>Születésnapom alkalmából pénzbeli támogatást kérek a Planned Parenthood számára. Azért választottam ezt a jótékonysági formát, mert az ő missziójuk sokat jelent nekem.<<

Fülöp Zsolt! Egyetért szövetségese missziós elképzeléséről? Mennyi pénzzel támogatta a fenti programot? Ezt tette magáévá a szövetség megkötésekor önmagát reformátusnak vallóként? Hogyan fér bele a Tízparancsolat >>Ne ölj!<< parancsolatába az ön hite szerint? Egyetért Kucsera Ferenc szentendrei káplán kivégzésével, akinek mártírságáról most film készül? Ugye tudja, hogy kommunista barátainak elődei, Szamuely és társai küldték a halálba a katolikus papot? Szép cimboraság. A filmbemutatón együtt fog feszíteni Kucsera káplán gyilkosainak ideológiai örököseivel?

Szembe tud nézni saját magával naponta ilyen szövetség vállalása után? Hogyan fér ez meg egyházi elöljáróságával, presbiteri esküjével!? Megfelel-e ez a presbiterek becsületességének, példamutatásának, egyházi követelményeinek?

Végül, de nem utolsó sorban, mit szól ehhez az egyháza, a gyülekezete, vagy az is az evangélikusok útjára kíván lépni?”

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 18:08, kedd | Belföld

Hamis és rossz minőségű egészségügyi védőfelszerelést találtak két kamionban

Több mint négyszázezer hamis és rossz minőségű védőmaszkot, valamint nyolcvanezer egyéb egészségügyi védőeszközt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán két kamionban

2020. Július 07. 17:00, kedd | Külföld

Bubópestises eset miatt óvintézkedéseket vezettek be Észak-Kínában

Óvintézkedéseket vezettek be az észak-kínai Belső-Mongólia Autonóm Területen, miután a hétvégén egy bubópestis-fertőzöttet azonosítottak - számolt be oldalán a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

2020. Július 07. 16:07, kedd | Kék hírek

Hét év börtönt kapott húszkilónyi drog elrejtéséért egy külföldi kamionos

Hét év börtönre ítéltek kábítószer birtoklásáért egy horvát-szerb állampolgárságú kamionsofőrt, aki csaknem húszkilónyi marihuánát rejtett el járműve fülkéjében. A Kecskeméti Törvényszék ítélete nem jogerős.

2020. Július 07. 15:06, kedd | Belföld

Ötödször is elrajtol a Budapest Urban Games

Augusztus 29-én több százan úszhatják át a Dunát, futhatnak, jógázhatnak a közterületeken és kipróbálhatják a street workoutot.