Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. November 19. 08:22, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Nyitányként győztek a kosaras kadet fiúk

Nyitányként győztek a kosaras kadet fiúk

Győzelemmel kezdte a szezont a Szentendrei Kosárlabda SE kadet fiú csapata a közelmúltban. A játékosok idegenben a Gödi SE kosarasait győzték le.

Gödi SE - Szentendrei KSE (Márkus Roland összefoglalója)

Az idény első mérkőzését a Gödi SE ellen játszottuk vendégként Gödön. Úgy mentünk oda, hogy képesek vagyunk nyerni és minden követ megmozgatunk annak érdekében, hogy ez sikerüljön.

Már a bemelegítés előtt észrevettük, hogy az ellenfél csapata elég hiányos, így azt az előttünk játszó alacsonyabb korosztály csapatából pótolták ki, hogy ki tudjanak állni. Nem kis meglepetésünkre az ellenfél hatalmas erőbedobással hajtott egészen a mérkőzés végéig. A dolgunkat kicsit nehezítette, hogy egy játékosunk még bemelegítés közben lesérült, egy másikat pedig az első negyedben szintén sérülés miatt le kellett cserélni.
A negyedet szinte egyenlő erővel kezdték, pedig mi jóval többen voltunk, és a csapatunk teljesen kipihent volt. Erről a végső sípszó utáni 15-15 állás is tanúskodik.
A másodikban már jobban játszottunk ellenfelünknél, bár még mindig nem annyira, mint az elvárt lehetett volna. Szerencsére magasabbak, nagyobbak voltunk, ezt kihasználva 5 pontos előnyre tettünk szerint a 2. negyed végére.

Az ezt követő 10 percen csúcsosodott ki a két csapat közti különbség. Erőszakosabban, ponterősebben játszottunk ellenfelünknél. Lényegében ennek a teljesítménynek kellett volna jellemezni az egész mérkőzést, de így is megtettünk mindent és vegyük azt figyelembe, hogy a szezon első mérkőzése volt. Hajtottunk rendesen és ennek meg is lett az eredménye, a harmadik negyedet 13 ponttal sikerült megnyerni.

Az utolsó játékszakaszban kicsit visszavettünk a tempóból, olyannyira hogy már majdnem a Göd dominált. Itt már látszott, hogy fárad a csapat, de a kötelezőt megpróbáltuk és hoztuk. Habár itt már az ellenfelünk megnyerte a negyedet, úgy gondolom, hogy méltóan szerepeltünk.

Boldog vagyok, hogy nyertünk és ezt még jobbá teszi, hogy ez volt az első mérkőzésem az egyesület színeiben - zárta az újdonsült, fiatal szentendrei játékos.

Gödi SE - Szentendrei KSE 44-60

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe