Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Május 14. 10:49, szerda | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei rendőrség / fotó: illusztráció

Ököllel és piszkavassal ütötte a feleségét egy pilisszentkereszti férfi

Ököllel és piszkavassal ütötte a feleségét egy pilisszentkereszti férfi

Ököllel és piszkavassal ütötte a feleségét egy pilisszentkereszti férfi múlt héten, kiderült már jó ideje bántalmazza az asszonyt. A szentendrei rendőrök előállították, sőt a gyanúsított már előzetes letartóztatásban ül.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. János 57 éves pilisszentkereszti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított május 6-án a délutáni órákban - szóváltást követően - az otthonukban bántalmazta a feleségét. Az asszonyt ököllel és egy piszkavassal többször megütötte. A bántalmazás következtében a sértett megsérült. A nyomozás során kiderült, hogy a pilisszentkereszti férfi március óta már több alkalommal bántalmazta az asszonyt.

A szentendrei rendőrök - a sértett feljelentését követően - május 9-én, a lakásán elfogták az 57 éves férfit, akit előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók F. Jánost őrizetbe vették és a Szentendrei Járásbíróság május 12-én elrendelte az előzetes letartóztatását.

F. János ellen a további eljárást - fogvatartása mellett - a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja tovább.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt