Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2014. Április 10. 07:40, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI/MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Oldalára borult egy kosaras kocsi Budakalásznál – üzemanyagfolyás, félpályás lezárás

Oldalára borult egy kosaras kocsi Budakalásznál – üzemanyagfolyás, félpályás lezárás

Üzemanyag folyt a 11-es útra az M0-s felhajtójánál, miután szerdán az oldalára borult egy kosaras autó Budakalásznál. A baleset miatt félpályás útlezárás volt a Megyeri hídon.

Oldalára borult egy kosaras gépjármű a 11-es út és az M0-s autóút találkozásánál, a Megyeri híd budai hídfőjénél lévő körforgalomban Budakalász közelében szerda délután. A sofőr megsérült, az útra folyik az üzemanyag - közölte Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. A baleset miatt a Megyeri híd Budára vezető oldalát egy időre lezárták, majd egy sáv lett járható.

Csámpai Attila elmondta, hogy egyelőre nem tudni, miért billent meg, majd borult oldalára a 17 tonnás jármű. A tehergépkocsi elzárta az M0-sra - vagyis a Megyeri hídra - vezető felhajtót. A Szentendréről, Pomázról és a fővárosból érkező tűzoltók hozzákezdtek az üzemanyagfolyás megszüntetéséhez - közölte.

Oldalára borult egy kosaras kocsi a 11-es útra – üzemanyagfolyás, félpályás lezárás Duakalásznál

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kora este az MTI-vel azt közölte, hogy az M0-s autóút budai oldalra átvezető szakaszán félpályás lezárás van. A forgalmat a rendőrök a Váci útra terelik. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszt - javasolta a szóvivő.

Csámpai Attila kora este azt közölte, hogy a Szentendréről, Pomázról és a fővárosból érkező tűzoltók már megszüntették az üzemanyagfolyást, majd daruval kerekeire állították a járművet.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 26. 07:00, csütörtök | Belföld

Bővült a hazai halválaszték, az árak változatlanok

Nagyobb a karácsonyi halválaszték az idén az elmúlt évhez képest, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) tájékoztatása szerint a kiváló minőségű halat a tavalyihoz hasonló áron lehet beszerezni.

2020. November 26. 06:31, csütörtök | Kék hírek

Drónnal és civil autókkal csaptak le a szabályszegőkre – VIDEÓ

Összehangolt akciót tartottak a rendőrök Siófok és Szántód vonzáskörzetében. Összesen 55 szabálysértővel szemben léptek fel.

2020. November 26. 06:00, csütörtök | Belföld

Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) törvényjavaslata szerint változhat a mobilfizetéssel elérhető közterületi parkolás, az autópálya használati díj,

2020. November 26. 05:00, csütörtök | Külföld

Két nőt is meggyilkoltak a nők elleni erőszak megszüntetésének napján Olaszországban

Két nőt is meggyilkoltak szerdán, a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napján Olaszországban, ahol az elmúlt időszakban emelkedett az öngyilkossággal kísért nőgyilkosságok aránya.