Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Október 09. 09:29, szerda | Helyi
Forrás: lvp/V-8

Országos Boldogság teszt a V-8-ban

Országos Boldogság teszt a V-8-ban

Ismét Országos Boldogság teszt indul a V-8 hétvégi Egészségnapján. A kitöltők kedvezményekre jogosító egészségkártyát kapnak ajándékba.

Egészségnapot rendez a hétvégén a V-8, mely során ismét útjára indul az Ország Boldogság teszt nevet viselő felmérés. Aki szombaton kitölti a tesztet és rendelkezik e-mail címmel egy egészségkártyát kap ajándékba, mely a V-MED Orvoscentrum különböző vizsgálatainak árából nyújt változó mértékű kedvezményt, összesen 15 ezer forint értékben.

Boldogság teszt
Egy ország, a nemzet, az emberek közösségének boldogság állapota társadalmi fejlődést, gazdasági pozíciót befolyásoló tényező. A manapság népszerű nemzetközi boldogság tesztek legfeljebb globális összevetésre alkalmasak, a személyes boldogságnak kevésbé tudnak hiteles fokmérői lenni. A legújabb hazai boldogság teszt az egyéni élettérben való érzelmi pozíciókat vizsgálja, a lehetőségeket, amivel él vagy visszaél az ember, amelyek pozitív értékkel éltetik, fenntartják a mindennapok szürkeségeiben is. A boldogság keresése nem létezik a boldogság iránti vágy nélkül, amelynek folyamatos fenntartása nem cél, hanem eszköz az élet örömteli megéléséhez. Bajok, szomorúságok, pesszimizmus ellenére is kortól, nemtől, foglalkozástól valamint párt és egyéb társadalmi elkötelezettségtől függetlenül. Az új magyar boldogságteszt azt üzeni a benne résztvevőknek: a boldogság forrása, ahogy gondolkodnak az életről, ahogy megélik a mindennapok eseményeit és cselekednek magukért és mások érdekében. A teszt készítői a lélek kutatói és közvetítői: orvosok, pszichológusok, kommunikációs szakemberek A V–Med Orvos Központ Szentendre és a pesti klinikai negyedben működő Benyovszky Orvosi Központ felkérésére a boldogságról hétköznapi megközelítésében tesznek fel kérdéseket. Az internetes felmérés széles körben teszi hozzáférhetővé az érdeklődőknek, hogy magukban vizsgálhatják saját boldogság állapotukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt