Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Július 20. 09:43, vasárnap | Helyi

Összhang könnyűzenei énektábor Szentendrén

Összhang könnyűzenei énektábor Szentendrén

Július 23 és 27 között várja az érdeklődőket az Összhang könnyűzenei énektábor Szentendrén.

Ízelítő a programból:

Csoportos és magánórák: A tábor alapvető programját képezik a csoportos órák, amikor együtt, egymástól is tanulva mélyedünk bele 1-1 elméleti és technikai témakörbe. Elméleti előadások, zenetörténeti áttekintő, alapozó szolfézs és zeneelmélet oktatás, ritmus- és hallásfejlesztés, légzéstechnika, bemelegítés. Bár egy kurzus alapvetően a csoportos oktatásról szól, mi fontosnak tartjuk, hogy egyénileg is foglalkozzunk a növendékekkel. A magánórán egy előre kiválasztott dalt dolgozunk ki és formáljuk a növendék saját egyéni stílusa, hangja szerint.

Gospel éneklés: Többszólamú gospel dal betanulása szólampróbák keretén belül, majd közösen az összes szólammal. A közös éneklés mindig nagyon nagy energiákat tud megmozgatni, és nagyon hatékony módszer a hallásfejlesztésre, szólaméneklés gyakorlására. Továbbá megtanít, hogyan legyek része egy közös produkciónak, hogy bátran kiengedjem a hangom, de nem elnyomva a többieket.

Csoportos táncóra profi tánctanárral: Alapvető mozgáskultúra fejlesztése a természetesség jegyében. Főként a ritmusérzék fejlesztésén van a hangsúly, illetve a színpadon való természetes jelenléten.

Egyéb programok: A napközbeni szünetben lehetőség van kihasználni a kert, illetve a környék adottságait: kerti játékok: tollas, röpi, foci, illetve a közeli Pap-szigeten lévő strand, Duna-part, fürdés...

Jelentkezés: a szinnyaidori@gmail.com címen a helyek korlátozott száma miatt legkésőbb július 21-én 18 óráig lehetséges!

A szervezők

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során