Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 14. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: hirado.hu

Öt pár házasodik össze a NOE jóvoltából

Öt pár házasodik össze a NOE jóvoltából

Öt pár házasodik össze a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) 31. Őszi találkozóján szombaton a Szentendrei Skanzenben – közölte az egyesület elnöke kedden az M1-en.

Kardosné Gyurkó Katalin felidézte, az egyesület év elején jegyespároknak hirdetett pályázatot, amelynek nyereménye egy NOE által szervezett polgári szertartás és esküvő. Az öt kiválasztott pár a találkozó részvevői előtt házasodhat össze.

Hangsúlyozta, a találkozó célja az értékfelmutatás és a közösségépítés. A nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának segítésére pedig a rendezvényen nyolc autómárka modelljeit is tesztelni lehet majd – tette hozzá.

Tudatta, eddig körülbelül négyezren jelezték részvételüket, de az esemény nyitott, ezért helyszíni regisztrációs díj ellenében bárki kilátogathat.

A címlapfotó illusztráció.(forrás: Skanzen)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.