Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Június 14. 14:30, kedd | Helyi
Forrás: 24.hu

Ötvenhat késszúrással ölt a szentendrei késelő

Ötvenhat késszúrással ölt a szentendrei késelő

Első tárgyalását tartja kedden a Budapest Környéki Törvényszék annak a férfinak az ügyében, aki a vád szerint halálra késelte barátnőjét Szentendrén tavaly márciusban.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés – ezért kell felelnie.

A bíróság emlékeztetett: az érintettek 2014 novemberben ismerkedtek meg egymással. A férfi Angliában dolgozott, ezért ritkán találkoztak. Szerelmes volt a nőbe, közös jövőt tervezett, az asszony azonban elutasította. 2015 márciusában jött haza Magyarországra, látni akarta a nőt, ő azonban próbálta ezt elkerülni – végül mégis belement. A gyilkosság napján- március 19-én – az asszony késő este ért haza gyermekeivel. A férfi nem sokkal éjfél előtt érkezett, a nő beengedte a házba. Beszélgettek, majd vitatkoztak. Az áldozat elutasító volt, támadója pedig emiatt dühös lett és legalább ötvenhatszor megszúrta a nőt test szerte, főként a mellkasán, a nyakán ejtett sebeket. Az asszony rövid időn belül életét vesztette.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az áldozatra fia bukkant rá. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás, kezdetben még ismeretlen tettes ellen. A rendőrség később közölte, hogy nem messze a lakástól egy eszméletlen állapotban lévő, sérült férfira találtak, akit a mentők kórházba vittek, ám azt még tisztázni kellett, összefüggésbe hozható-e a bűncselekménnyel. Végül kiderült, ő a tettes. A férfit bejelentés alapján találták meg. Egy közeli házba kopogott be véres ruhában, ekkor már életveszélyes állapotban volt.

Fotó: 24.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.