Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 27. 21:45, hétfő | Helyi
Forrás: szentendre.hu

Párbeszéd a városrészekért

Párbeszéd a városrészekért

Verseghi-Nagy Miklós polgármester kezdeményezésére Párbeszéd a városrészekért címmel választókerületenként utcafórumokat tart az önkormányzat március végétől.

Az utcafórum sorozatot azzal a céllal szervezték le, hogy az egyes területek sajátos fejlesztési igényeiről egyeztethessen a város vezetése a helyiekkel. Ennek keretében a fórumokon kérdőívek kitöltésére lesz lehetőség, amelyeket minden háztartásba is eljuttat az önkormányzat, és amelyek a honlapon is kitölthetők lesznek.

Választókerületenként két-három utcafórumot tart az önkormányzat a következő hetekben, hogy az egyes városrészek sajátos gondjairól, fejlesztési igényeiről lakókörnyezetükben egyeztethessen a városvezetés a polgárokkal. A Párbeszéd Szentendréért konzultációsorozat mintájára Verseghi-Nagy Miklós polgármester ismét közvetlen párbeszédet kezdeményez a szentendreiekkel, hogy a következő időszak fejlesztési irányairól közösen döntsön a város. Az első három alkalom – Szarvashegyen, Felső-Pismányban és Izbégen – március 27-én, 28-án és 29-én lesz. Az egyes városrészekre vonatkozó kérdőíveket a háztartások postaládájába kézbesíti az önkormányzat, ezeket kitöltés után díjmentesített válaszborítékban lehet visszaküldeni, vagy leadható a Városházán, az ügyfélszolgálaton és az utcafórumokon is. Online az egyes fórumok előtt két héttel jelennek meg a kérdőívek a város hivatalos honlapján, és a fórumok után két hétig lesznek elérhetők, kitölthetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.