Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Október 05. 08:02, szombat | Helyi
Forrás: lvp/life.hu

Alföldi Róbert az X-faktorról és szentendrei incidensről

Alföldi Róbert az X-faktorról és szentendrei incidensről

Hétről hétre láthatjuk az X-faktor mentoraként, közben rendez és fellép, minderről illetve a szentendrei incidenséről is kérdezte Szily Nóra a life.hu interjújában a színész-rendezőt.

Három ittas férfi támadt Alföldi Róbertre Szentendrén, a színész-rendezőnek pedig egy múzeumba kellett menekülnie a támadók elől. Egyebek közt erről is kérdezte hosszabb interjújában Szily Nóra Alföldi Róbertet:

Mit csináljak, zárkózzak be, vagy kérjek testőrt? Most komolyan. Az ember azt tudja csinálni ezzel, hogy azt mondja: oké, ez van. Persze borzasztó, és nem jó bemenekülni a múzeumba, és utána éjszaka négyig a szentendrei rendőrkapitányságon ülni és tanúvallomást tenni. Itt is köszönöm nekik, mert nagyon rendesek voltak, de én ezért változtassam meg az életemet? Gondolkodjak másképp a világról? Fordítsak azon, amit az elmúlt 5-6 évben sikerült létrehozni? Bújjak be egy odúba, és kezdjek el máshogyan élni? Benne van a pakliban, hogy betörnek a lakásodba, hogy elromlik a telefonod. Most egy ilyen társadalmi közegben élünk, miközben a fene se akar bujdokolni. Nem akarok úgy élni, hogy éjjel, amikor leviszem a kutyát, akkor az jusson eszembe, hogy most alaposan nézzünk körül. Ez két napig tartott, aztán elmúlt. Nem vagyok hajlandó így élni! Akkor mindent megtagadnék, ami fontos. Azt veszíteném el, hogy szabadon élek, dolgozom, gondolkozom. Ahogy mindig is léteztem, és amire az elmúlt öt évben különösen rá voltam kényszerítve” – mondta Alföldi Róbert a life.hu-nak adott interjújában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a