Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2013. Szeptember 10. 08:02, kedd | Helyi
Forrás: lvp/fotó: MTI

Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját

Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját

Részegek támadták meg Alföldi Róbertet Szentendrén, írtuk nemrégiben, az est után pedig a Népszavának számolt be az ügy részleteiről a minap a színész-rendező, aki hálás a szentendrei rendőröknek.

„Előadás után kijöttem a múzeumból, melynek udvarán játszottunk. Három, harminc körüli férfi elkezdett szidalmazni és elindultak felém, azt hitték, egyedül vagyok. Valószínűleg azzal a szándékkal jöttek Szentendrére, hogy engem inzultáljanak. Visszamenekültem a múzeumba és kollégáimmal együtt kihívtuk a rendőrséget” - mesélt Alföldi Róbert a támadásról a Népszavának, melynek kifejtette, hogy nem kért személyi védelmet és nem hajlandó rettegésben élni.

Én normális életet akarok élni. Nem hiszem, hogy én lennék abnormális, hanem az az abnormális, ami körülöttem történik. Az azért némi reményre ad okot, hogy a rendfenntartó szervek ennél az esetnél rendkívül gyorsan és profi módon intézkedtek, el is kapták az elkövetőket. Köszönet ezért a szentendrei rendőrkapitányságnak” - tette hozzá Alföldi Róbert, aki úgy véli, túlhergelték az embereket, ez vezetett a támadáshoz.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Szeptember 23. 13:00, szombat | Belföld

Nagy Márton: a jövő évnek a növekedés helyreállításáról kell szólnia

Az idei az infláció letörésének éve, ám a pénzromlás egy számjegyű tartományát elérve jövő évben el kell kezdeni a gazdasági növekedés helyreállítását - jelentette ki a gazdaságfejlesztési miniszter.