Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Szeptember 10. 08:02, kedd | Helyi
Forrás: lvp/fotó: MTI

Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját

Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját

Részegek támadták meg Alföldi Róbertet Szentendrén, írtuk nemrégiben, az est után pedig a Népszavának számolt be az ügy részleteiről a minap a színész-rendező, aki hálás a szentendrei rendőröknek.

„Előadás után kijöttem a múzeumból, melynek udvarán játszottunk. Három, harminc körüli férfi elkezdett szidalmazni és elindultak felém, azt hitték, egyedül vagyok. Valószínűleg azzal a szándékkal jöttek Szentendrére, hogy engem inzultáljanak. Visszamenekültem a múzeumba és kollégáimmal együtt kihívtuk a rendőrséget” - mesélt Alföldi Róbert a támadásról a Népszavának, melynek kifejtette, hogy nem kért személyi védelmet és nem hajlandó rettegésben élni.

Én normális életet akarok élni. Nem hiszem, hogy én lennék abnormális, hanem az az abnormális, ami körülöttem történik. Az azért némi reményre ad okot, hogy a rendfenntartó szervek ennél az esetnél rendkívül gyorsan és profi módon intézkedtek, el is kapták az elkövetőket. Köszönet ezért a szentendrei rendőrkapitányságnak” - tette hozzá Alföldi Róbert, aki úgy véli, túlhergelték az embereket, ez vezetett a támadáshoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére