Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2013. Szeptember 10. 08:02, kedd | Helyi
Forrás: lvp/fotó: MTI

Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját

Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját

Részegek támadták meg Alföldi Róbertet Szentendrén, írtuk nemrégiben, az est után pedig a Népszavának számolt be az ügy részleteiről a minap a színész-rendező, aki hálás a szentendrei rendőröknek.

„Előadás után kijöttem a múzeumból, melynek udvarán játszottunk. Három, harminc körüli férfi elkezdett szidalmazni és elindultak felém, azt hitték, egyedül vagyok. Valószínűleg azzal a szándékkal jöttek Szentendrére, hogy engem inzultáljanak. Visszamenekültem a múzeumba és kollégáimmal együtt kihívtuk a rendőrséget” - mesélt Alföldi Róbert a támadásról a Népszavának, melynek kifejtette, hogy nem kért személyi védelmet és nem hajlandó rettegésben élni.

Én normális életet akarok élni. Nem hiszem, hogy én lennék abnormális, hanem az az abnormális, ami körülöttem történik. Az azért némi reményre ad okot, hogy a rendfenntartó szervek ennél az esetnél rendkívül gyorsan és profi módon intézkedtek, el is kapták az elkövetőket. Köszönet ezért a szentendrei rendőrkapitányságnak” - tette hozzá Alföldi Róbert, aki úgy véli, túlhergelték az embereket, ez vezetett a támadáshoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Gulyás Gergely: Ukrajna azokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, akik következetesen kiállnak a béketárgyalások mellett

Ukrajna Magyarországot és Szlovákiát, azokat az országokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, amelyek következetesen kiállnak az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások mellett

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

KSH: a benzin 6, a dízel 1 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 610 forint volt, ami 6 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértékénél.