Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2014. Február 21. 08:19, péntek | Helyi
Forrás: lvp /fotó: mti

Becsületsértés – így folytatódik Alföldi Róbert szentendrei ügye

Becsületsértés – így folytatódik Alföldi Róbert szentendrei ügye

Becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Szentendrei Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki a nyáron nemtetszését kifejezve, becsületsértő szavakkal illette és hazaárulónak nevezte Alföldi Róbertet Szentendrén.

Még tavaly augusztus 23-án történt az eset Alföldi Róberttel Szentendrén, amikor a Ferenczy Múzeumban különleges bemutatót tartott Katona József Bánk Bán című darabja ősbemutatójának 180. évfordulója alkalmából és Gertrúd királyné halálának 800. évfordulója tiszteletére.

Az előadás után színész-rendezőhöz lépett egy szentendrei férfi társaival, és feltehetően a 2013. augusztus 20-i, szegedi István, a király rendezése miatt érzett dühükben hangosan ócsárolni kezdték Alföldi Róbertet, akit több alkalommal hazaárulónak, nemzetgyalázónak neveztek és azt kiabálták, hogy „Ne gyalázd a hazámat, takarodj innen!” – közölte az ügyészség, mely becsületsértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Szentendrei Járásbírósághoz.

Kapcsolódó cikkek:
Alföldi Róbert köszöni a szentendrei rendőrök munkáját
Alföldi Róbert az X-faktorról és szentendrei incidensről

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 30. 11:43, hétfő | Belföld

Bravúros légimentést hajtottak végre a magyar mentősök - Videóval

Tegnap délután egy Somogy vármegyei tó nádasába csúszott az a 25 év körüli férfi, aki beleragadt a jéghideg iszapba. A mentősök helikopterrel mentették ki a szorult helyzetből, súlyos fagyási sérülésekkel került kórházba.

2023. Január 30. 11:41, hétfő | Belföld

Az idei január leghidegebb reggelét mérték hétfőn

Az idei január leghidegebb éjszakája volt a mostani, hétfőre virradóra a Nógrád vármegyei Zabaron mínusz 9,4 Celsius-fokig süllyed a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán.

2023. Január 30. 11:38, hétfő | Életmód

Február végéig érdemes elkészíteni és kihelyezni a méhhoteleket

A vadon élő méhek világállományának csökkenése drámai módon érte el a házi méheket is