Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Július 22. 09:45, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Pisztollyal mászkált, válaszcsapás a szúnyognak, búcsúzik a Száguldó Orfeum

Pisztollyal mászkált, válaszcsapás a szúnyognak, búcsúzik a Száguldó Orfeum

Pisztolyt találtak egy férfinél a szentendrei rendőrök, válaszcsapás a szúnyognak, búcsúzik a Száguldó Orfeum, jön Ivancsics Ilona és Színtársai, két program a Szentendrei Teátrum és Nyár kínálatában. Hírösszefoglaló

Pisztolyt és hangtompítót találtak egy férfinél a szentendrei rendőrök - FOTÓK
Egy sportlőfegyvert, hangtompítót és lőszereket foglaltak le a szentendrei nyomozók Pomázon a minap. Egy 54 éves férfi bejelentés szerint pisztollyal a zsebében járkált.

Újabb válaszcsapás a szúnyognak Szentendrén
Szombaton ismét Szentendrét járta a szúnyogirtó-repülő, hétfőn pedig a földről is zajlik majd a vérszívók gyérítése.

Búcsúzik a Száguldó Orfeum, jön Ivancsics Ilona és Színtársai - VIDEÓVAL
Megújult és új névvel várja Szentendrén a közönséget a Száguldó Orfeum, amely már Ivancsics Ilona és Színtársai néven szórakoztatja majd új előadásaival a publikumot.

Ivancsics Ilona és Színtársai

Villanyoszlopcserék Szentendre több pontján
A szabadvezetékek megóvása érdekében villanyoszlopokat cserél Szentendre több pontján is az áramszolgáltató. Mindezt a fogyasztók biztonságosabb energiaellátása érdekében végzi a szolgáltató.

Római vakáció és Áthallások a Szentendrei Teátrum és Nyár heti programjában
A héten két programmal is vár a Szentendrei Teátrum és Nyár. A közönség előbb a Római vakáció világhírű film színházi előadását láthatják a városban, majd meghallgathatják Kossuth-díjas népdalénekesünk és tanítványa közös koncertjét.

Hamarosan kiderülnek a felvételi ponthatárok - számok és érdekességek
Július 24-én derülnek ki a felsőoktatási felvételi ponthatárok. Az idén is az ELTE a legnépszerűbb intézmény, most is több nő adott be felvételi kérelmet, mint férfi, és a legidősebb jelentkező 1938-ban született.

Felvételi ponthatárok

Lilu Szentendrén talált nyugalmat, de gyakran eltéved két keréken
Szentendrén talált nyugalmat a népszerű műsorvezető, Lilu, aki férjével és kisfiával Dáviddal gyakran bicikliznek kikapcsolódásképpen. Lilu sokszor kisebb kalandokba keveredik, ugyanis notórius eltévedő.

Fotóért nyeremény?
Aki szeretne részt venni a játékunkon, nem kell mást tennie, mint kiválasztani egy nyári fotót gyűjteményéből és beküldenie számunkra! A Z+K Euro Kft értékes felajánlását lehet megnyerni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.