Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Augusztus 23. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: Budakalász Város Televíziója

Pontyokat telepítettek az Omszki-tóba

Pontyokat telepítettek az Omszki-tóba

Örülhetnek a horgászok, a költségvetés most 500 kiló pontyig tartott, de a szeptemberi verseny előtt még egy alkalommal telepítenek a tóba, hogy biztos legyen a fogás.

Az Omszk-tavon a horgászat mellett, egy másik vízi sport is nagy népszerűségnek örvend, a wakeboard. Bár előbbi egy nyugodt, csendes tevékenységként él a köztudatban, Budakalászon megfér egymás mellett a hullámgerjesztő szörf és a horgászbot is.

A horgászat az utóbbi időben kezdi visszanyerni régi fényét, az idősebbek mellett, főleg nyáron egyre több fiatal választja sportnak vagy kikapcsolódásnak. A Dunakeszin megrendezett nyári horgászversenyen, előkelő helyezést ért el az Óbuda-Kalász Horgászegyesület egyik ifjonca, Borsos Boglárka.

Az Óbuda-Kalász Horgászegyesület szeptember 17-én tartja szokásos, házi horgászversenyét. Jelentkezni az egyesületnél vagy személyesen az Omszk-tó halőr bódéjánál lehet.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: