Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Szeptember 06. 08:01, péntek | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Programkavalkád Szentendrén a hétvégén – ajánló

Programkavalkád Szentendrén a hétvégén – ajánló

Bor, sport, Dumtsa Korzó, kiállítások, egyebek közt mindezek várnak minket hétvégén Szentendrén. Mindenki talál számára élvezetes és megfelelő programot. Ajánló!

Őszi gyümölcsök, zöldségek címmel, befőzési tippekkel, közös lekvárfőzéssel, zöldséges torta és sütemények készítésével várja egyebek közt ezen a hétvégén a Dumtsa Korzó a közönséget. Részletek ITT!

Borünneppel készül a hétvégére a szentendrei Skanzen, amely a megszokott családias légkör mellett jazz, irodalmi és gasztronómiai programokat valamint őszi egészség udvart kínál. Részletek!

Több mint 40 kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással, mindezek várják az érdeklődőket hamarosan a díjmentes, első Szentendrei Nagy Sportágválasztón. Bővebben!

Várja a bicikliseket a hétvégén a Pilisi Tekergő kerékpáros túra Szentendre térségében. Idén már ötödik alkalommal zajlik le a népszerű kalandtúra. Bővebben!

Idén is rendez Mária napi megemlékezést a Szentendre Izbégi Baráti Kör Egyesület, mely szeptember 7-én várja az ünneplőket, megemlékezőket a Kőhegyi Mária szoborfülkénél. Részletek ITT!

Teátrum 2013 címmel nyílt meg Paraszkay György fotókiállítása múlt héten a P’ART Moziban. A tárlaton október 3-áig megtekinthetjük az idei rendezvénysorozat legjobb képeit a mozi nyitvatartási idejében.

Rendkívül frappáns látogatói ajánlót kapott a Ferenczy Múzeumban megtekinthető „A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz…” Merániai Gertrúd emlékezete, 1213-2013. című kiállítás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.