Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Október 21. 11:52, hétfő | Belföld
Forrás: InfoVáros | MNASZ

Rally-baleset Városlőd - A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség közleménye a hétvégi, Városlődön történt balesettel kapcsolatban

Rally-baleset Városlőd - A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség közleménye a hétvégi, Városlődön történt balesettel kapcsolatban

Az MNASZ vezetősége és tagsága sajnálattal értesült arról, hogy a hétvégén súlyos kimenetelű baleset történt a szövetség által kiírt Amatőr Rallye Kupa versenysorozat keretei között megrendezett városlődi amatőr rallye futamon.

Az MNASZ Elnöksége és vezetősége nevében szeretnénk azt a reményünket kifejezni, hogy a baleset során megsérült nézők mielőbb és maradéktalanul felépülnek sérüléseikből.

A 2013. október 19-én, a városlődi amatőr rallye versenyen történt baleset körülményeinek kivizsgálására Gyulay Zsolt elnök Úrral egyeztetve Móczár Péter Alelnök Úr felkérte dr. Szél Attilát, hogy szakértőként folytassa le a balest körülményeinek teljeskörű kivizsgálását.

A bizottság vezetője a vizsgálat eredményét 2013. október 25-ig kell, hogy előterjessze, melyet követően a vizsgálat megállapításait az MNASZ honlapján közzétesszük.

Budapest, 2013-10-21.

MNASZ Titkárság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.