Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. Január 19. 17:10, hétfő | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Rangadót nyertek a szentendrei kosaras lányok

Rangadót nyertek a szentendrei kosaras lányok

A második helyezett DMTK Haraszti Sasok csapatát fogadták a hétvégén a tabella harmadik helyén álló szentendrei kosaras lányok Leányfalun. A hazai alakulat kitett magáért és 56-52-re legyőzték a vendégeket.

Szentendrei Kosárlabda SE - DMTK Haraszti Sasok (Vágvölgyi Fanni összefoglalója)


Ezen a hétvégén a Szentendrei Kosárlabda SE lány csapata a DMTK Haraszti Sasok ellen lépett pályára Leányfalun, hazai pályán. A tabellán a Haraszti Sasok a második, míg a szentendreiek a harmadik helyen állnak.

Az előző mérkőzésen nagyon kevéssel kaptunk ki a Haraszti lányoktól, nagyon szoros mérkőzésre sikeredett, így a visszavágón is hasonlóra lehetett számítani.
Mindkét együttesen látszott az elszántság, a minden egyes labdáért való küzdés és kiélezett pillanatok jellemezték a meccset. A szentendrei lányok a pályára lépés pillanatától teljes odaadással játszottak, és sikeres, szép támadásokat láthattunk tőlük. Az ellenfél csapatának kicsit később sikerült először betalálni a gyűrűbe, így az első negyedet 6 pontos előnnyel zárták a hazaiak. Az első negyed eredménye: 17-11.
A második negyedben támadásainkat legtöbbször nem tudtuk kosárral befejezni, így az ellenfél kiegyenlített, majd a félidőre 2 pontos vezetéssel ment pihenni. A félidei eredmény: 26-28.

A harmadik negyedben a szentendrei lányok újult erővel, soha nem látott küzdést tanúsítottak. Ennek meg is látszott az eredménye, újra átvették a vezetést, szép labdaszerzéseket láthattunk, melyekből gyönyörű gyorsindításokból szerzett kosarakat értékesítettek. A két csapat közti különbség a harmadik negyed végén volt a legnagyobb, az eredmény 48-37.
Az utolsó negyedben az ellenfél csapata újra ledolgozta hátrányát, mindent megtettek a mérkőzés megnyeréséért, azonban ezt a szentendrei lányok nem hagyták.

A mérkőzés eredménye: Szentendrei KSE - DMTK Haraszti Sasok 56 – 52

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.