Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. Szeptember 24. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: TV Szentendre

Részlegesen megújul a Klub könyvtár

Részlegesen megújul a Klub könyvtár

Megújul a közeljövőben a Pest Megyei Könyvtár, püspökmajori lakótelepen található klub könyvtára.

A tagintézmény jelenleg is fontos közösségi térként működik a lakótelepen, ahol az olvasási lehetőség mellett, vásárokat, klub rendezvényeket tartanak.

Internet elérési lehetőség, könyvújdonságok, a legfrissebb folyóiratok, klubrendezvények várják azokat, akik ellátogatnak a püspökmajoron lévő klub könyvtárba. Hétfőtől péntekig, mindenkinek érdemes betérnie a Pest Megyei Könyvtár tagintézményébe, ahol a közel jövőben több változást is tervez az üzemeltető.

Szépirodalom, krimi, történelem, kötelező olvasmányok hosszasan lehetne sorolni a gazdag állomány anyagát, ami a klub könyvtárban várja a fiatal és idősebb olvasókat is a számos egyéb, helyben elérhető szolgáltatás mellett. Folyamatosak a programok a hét négy napján a tagintézményben, ahol a megújulást követően, modernebb környezetben várják majd az olvasókat.

Fotó: pmk.hu (illusztráció)

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe