Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 15. 14:04, hétfő | PR

Retró, csipke, állatminta - 2019-es trendek a szoknyák terén

Retró, csipke, állatminta - 2019-es trendek a szoknyák terén

Április körül már igazán érdemes szoknyába bújni, vége a fázós ‘nadrág szezonnak’. Szerencsére izgalmas és különleges ruhadarabok, és szoknyák jellemzik az idei tavasz-nyári szezont.

Lássuk, mi menthető át tavalyról, és mik az új különlegességek!

Megmarad a rakott, megjelenik a csipke szoknya

A 2019-es szezon igazán dúskál a nőies darabokban. Az uniszex, oversize és extrémen színes műanyag holmiktól elköszönhetünk, a tervezők visszanyúlnak a klasszikus stílushoz. Nagyot fog idén menni a ‘70-es évekből merítő retró.
A csipke és horgolt anyag olyannyira trendi, hogy bármilyen meglepő, idén csipkeszoknyában fogunk járni. Fehérben, magassarkúval biztosan megállítjuk egy ilyen darabban a forgalmat az utcán.

Egy régebbi trend idén is tovább él a retró hullámon lovagolva, mégpedig a rakott - vagy más néven ráncberakásos - szoknya. Az iskolai ünneplő részeként egykor sötétkékben hordtuk, ma hosszabb és színes változatban találkozhatunk vele. Az áttetsző, többrétegű rakott szoknya izgalmas jelenség a szezonban, érdemes beszerezni egyet!
A tavalyi szezon nagy kedvence volt ez ezüstben és aranyban. Ehelyett érdemes idén kicsit más, természetesebb verzióban viselni. Ajánlható a 2019-es év egyik vezető színe, a narancs.

Az oldalt csíkozott bőr darabok hipertrendik idén

A ráncberakásos szoknyamegoldás egyfajta csíkozás: idén a csíkos minta is tovább él, kicsit máshogy, érdekesebb variációkban.
Retró hatású, de vagány és újszerű a szezon másik hatalmas kedvence, a bőrszoknya.



Idén tetőtől talpig öltözhetünk bőrbe vagy műbőrbe; kombinálhatjuk például a motoros bőrdzsekit oldalt vagy hátul felvágott szoknyával.
Ha valaki nagyon trendérzékeny, az már a divathullám kezdetén, 2018 őszén-telén beszerezte ezt a szoknyát, méghozzá edzőcipővel kombinálva.

Színek terén: fő a nyugalom

Idén a természetesebb árnyalatokra fogunk szavazni, a narancs mellett a bézs, a barna jelenik meg erőteljesen. Egy kávé vagy karamell színű hasított bőr szoknyával tökéletesen megfelelünk az aktuális trendnek.
A fazon tekintetében nem érdemes a mindenkori irányvonalaknak megfelelni, a legjobb, ha az alkatunkhoz illő változatot keressük. Miniben mindig járhatnak a tökéletes alakúak - és a bátrak -, aki pedig kevésbé formás vádlival rendelkezik, annak a térdben elvágott, klasszikus ceruzaszoknya fazon a legoptimálisabb. De szoknya nélkül nincsen tavasz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat