Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2019. Április 15. 14:04, hétfő | PR

Retró, csipke, állatminta - 2019-es trendek a szoknyák terén

Retró, csipke, állatminta - 2019-es trendek a szoknyák terén

Április körül már igazán érdemes szoknyába bújni, vége a fázós ‘nadrág szezonnak’. Szerencsére izgalmas és különleges ruhadarabok, és szoknyák jellemzik az idei tavasz-nyári szezont.

Lássuk, mi menthető át tavalyról, és mik az új különlegességek!

Megmarad a rakott, megjelenik a csipke szoknya

A 2019-es szezon igazán dúskál a nőies darabokban. Az uniszex, oversize és extrémen színes műanyag holmiktól elköszönhetünk, a tervezők visszanyúlnak a klasszikus stílushoz. Nagyot fog idén menni a ‘70-es évekből merítő retró.
A csipke és horgolt anyag olyannyira trendi, hogy bármilyen meglepő, idén csipkeszoknyában fogunk járni. Fehérben, magassarkúval biztosan megállítjuk egy ilyen darabban a forgalmat az utcán.

Egy régebbi trend idén is tovább él a retró hullámon lovagolva, mégpedig a rakott - vagy más néven ráncberakásos - szoknya. Az iskolai ünneplő részeként egykor sötétkékben hordtuk, ma hosszabb és színes változatban találkozhatunk vele. Az áttetsző, többrétegű rakott szoknya izgalmas jelenség a szezonban, érdemes beszerezni egyet!
A tavalyi szezon nagy kedvence volt ez ezüstben és aranyban. Ehelyett érdemes idén kicsit más, természetesebb verzióban viselni. Ajánlható a 2019-es év egyik vezető színe, a narancs.

Az oldalt csíkozott bőr darabok hipertrendik idén

A ráncberakásos szoknyamegoldás egyfajta csíkozás: idén a csíkos minta is tovább él, kicsit máshogy, érdekesebb variációkban.
Retró hatású, de vagány és újszerű a szezon másik hatalmas kedvence, a bőrszoknya.Idén tetőtől talpig öltözhetünk bőrbe vagy műbőrbe; kombinálhatjuk például a motoros bőrdzsekit oldalt vagy hátul felvágott szoknyával.
Ha valaki nagyon trendérzékeny, az már a divathullám kezdetén, 2018 őszén-telén beszerezte ezt a szoknyát, méghozzá edzőcipővel kombinálva.

Színek terén: fő a nyugalom

Idén a természetesebb árnyalatokra fogunk szavazni, a narancs mellett a bézs, a barna jelenik meg erőteljesen. Egy kávé vagy karamell színű hasított bőr szoknyával tökéletesen megfelelünk az aktuális trendnek.
A fazon tekintetében nem érdemes a mindenkori irányvonalaknak megfelelni, a legjobb, ha az alkatunkhoz illő változatot keressük. Miniben mindig járhatnak a tökéletes alakúak - és a bátrak -, aki pedig kevésbé formás vádlival rendelkezik, annak a térdben elvágott, klasszikus ceruzaszoknya fazon a legoptimálisabb. De szoknya nélkül nincsen tavasz!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:46, hétfő | PR

Így készüljünk a bográcsszezonra

Itthon szerencsére nagy hagyománya van a szabad levegőn sütésnek-főzésnek. Imádunk szalonnát sütni, grillezni és bográcsozni is. A jól bevált receptek mellé érdemes egy-egy újdonságot is kipróbálni.

2019. Július 08. 18:44, hétfő | PR

Változatos és hatékony mozgásformát keresek!

Ha te is a tökéletes edzéstípust kutatod, ami nem unalmas, cserébe szuper erőnlétet és alakot csinál, ne menj tovább, megtaláltad! Próbáld ki a köredzést, a cross training-et! Vigyázz, függőséget okoz!

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye