Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Március 12. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: BorsOnline

Retro Wartburg Szentendrén

Retro Wartburg Szentendrén

Esküvői meglepetésnek szánták a rózsaszín Wartburg kabriót, amely tökéletessé is tette a nagy napot. Majd a csodajárgány egy szentendrei retrómúzeum vezetőjéhez került.

– Fénykorában három évet kellett várni egy Wartburgra Magyarországon, s ha konkrét színben szerette volna megkapni az ember, akkor kétszer nagyobb türelemre is szüksége lehetett. Igaz, rózsaszínben, pláne nyitott változatban egyáltalán nem gyártották, pedig utóbbit gyárilag is lehetővé tette volna az önjáró alváz – mesélte Istvánkó Károlyné Bea, a tulajdonos, a Borsonline-nak, aki további érdekességekkel is szolgál a szocialista ipar újragondolt remekéről.

– Meglepően kényelmes hátsó üléssel büszkélkedhet, ráadásul, akárcsak a Por­schéknál, ebben is bal oldalon található az indítószerkezet.

Bea nem tagadja, a kocsi sokak számára szerelem első látásra, még úgy is, hogy nincs alvázszáma, és forgalomba sem helyezhető a duplán nagykorú, 37 esztendős Wartburg 353W.

– A mókás járgány kapcsán számos komolytalan ajánlatot kaptam már, holott egy valós, hét számjegyű javaslatra valószínűleg igent mondanék – árulja el Bea.

Fotó: borsonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt