Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 25. 14:21, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Óriási fordulat az Éden Hotelben - Erre senki sem számított

Óriási fordulat az Éden Hotelben - Erre senki sem számított

Ekkora izgalomra még nem volt példa az Éden Hotel történetében. A döntős pár, Edina és Máté a végsőkig kitartott egymás mellett a játék során, kiállták a hűségpróbát is. Ezzel elvitték a 25 millió forintos nyereményt.

Nehéz, rögös út vezetett a mexikói luxushotelben a bűvös 25 millió forintig, de a küzdelem meghozta gyümölcsét. A játékosok egy budapesti szórakozóhelyen izgulták újra az Éden Hotel második szériájának fináléját.

Miután a "halál csókja" játékkal az utolsó előtti napon Leventét és Szöcskét kiejtették a játékból, a két páros, Edina és Roland, valamint Anikó és Máté jutott az Éden Hotel döntőjébe. A felállás azonban egyáltalán nem tűnt biztosnak, a párok is érezték, hogy nem kizárt a fordulat. Érkezett is egy levél, ami arról szólt, hogy a finálé előtt még egyszer lehetőségük van párt cserélni, ha ketten egymást akarják.
Edina és Máté nem tudta elfelejteni az együtt töltött tizenkét hetet és a bizalmat, hiszen majdnem mindig Edinával egy párt alkotva jutottak el a játék végéig. Anikótól és Rolandtól is bocsánatot kértek és úgy döntöttek, együtt folytatják. Az új felállás szerint tehát Anikó Rolanddal alkotott egy párt, Edina pedig Mátéval játszott tovább a Viasat3 reality-jében.

Ezután azokon a korábbi játékosokon volt a sor, akik a finálé előtti néhány napra ismét visszaköltöztek a hotelbe. Noémi, Omar, Pít és Alexa mellett az Éden Hotel első szériájából megismert Ádám, Alíz és a győztes, Kristóf döntött érzelmi alapon, melyik páros nyerhesse meg a 25 millió forintot.

Roland hatódott meg a leginkább, amikor nemcsak Pít, de Ádám és Kristóf is mögé sorakozott. Alexa és Noémi Edinát választotta, Omar pedig Mátét. Így a döntős párok mögött három-három támogató állt, Alízon volt a sor és kezében a döntés. Végül addig őrlődött, míg Edina és Máté mellé állt abban a reményben, hogy a játék ezúttal happy enddel végződik, azaz a pár a végsőkig kitart egymás mellett.

A hűségpróbán Edina és Máté is kezében tartotta a hűséget és bizalmat szimbolizáló gömböt. Egymásnak hátat fordítva hallgatták, amint a műsorvezető, Horváth Éva fél percenként, egyesével pakolja ki a tíz darab két és fél millió forintos pénzeszsákot. A tét folyamatos növekedésével nemcsak a két játékosban, de a többiekben is gyűlt a feszültség. Ha bármelyikük leejti a labdát, az aktuális összeget maga nyeri meg, a 25 millióból fennmaradó részt viszont az őt támogató, már kiesett játékosok kapják.

25 millió forintnál sem esett földre a gömb, ezzel Edina és Máté kiállta a hűségpróbát is, a többiek nagy döbbenetére, hiszen volt, aki a lányt, más pedig a fiút féltette partnerétől.

- Felfoghatatlan érzés, hogy milliomos vagyok! Nem hiszem el, hogy eljutottam idáig. Ezt a 48 napot semmihez sem lehet hasonlítani - mondta Edina.

- Edinával az első párválasztón kerültünk össze és tizenegy héten át végig mellettem volt. És úgy volt mellettem, hogy kapott hideget-meleget az én részemről is. De ez sem tudta megtörni azt a bizalmat, amit kialakítottunk, úgyhogy nagyon hálás vagyok neki - tette hozzá Máté.

A finálé után Alíz is elsírta magát. Elérzékenyült, hiszen ennek a párosnak sikerült az, ami az első szériában neki nem. Akkor ugyanis Édenbeli párja, Kristóf, 12,5 millió forintnál eldobta a hűséggömböt, a maradék pénzt pedig a másik döntős pár kapta.

Most Edina és Máté a próbát kiállva távozott fejenként 12,5 millió forinttal a műsor második szériájából és ezzel az Éden Hotel is bezárta kapuját.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.