Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Március 22. 10:50, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Romatikus vígjáték és Bütykölde – Tavaszi Fesztivál programok

Romatikus vígjáték és Bütykölde – Tavaszi Fesztivál programok

Szervét Tibor és Sipos Vera főszereplésével láthatjuk a Napfény kettőnknek című romantikus vígjátékot ma est PMK-ban, ahol folytatódik a Szentendrei Tavaszi Fesztivál rendezvénysorozata. Holnap Bütykölde vár mindenkit.

Pierre Sauvil Napfény kettőnknek című romantikus vígjátékával folytatódik a Szentendrei Tavaszi Fesztivál ma, pénteken 19 órától a Pest Megyei Könyvtár színháztermében. A Rózsavölgyi Szalon produkciójában a darabban látható lesz Szervét Tibor és Sipos Vera.

Pierre Sauvil Napfény kettőnknek
Hogyan lehet elviselni valakit, akivel muszáj együtt élni, akivel semmiben nem lehet egyetérteni, mert mindenben épp ellenkező véleményen van, és semmi sem érdekli, ami a másik számára fontos? Persze kéznél a magyarázat: a férfi gazdag, a lány szegény. Semmi sem köti őket össze, sem a koruk, sem az ízlésük, ám – ahogy az ilyenkor lenni szokott – mire a darab véget ér, biztosan szeretni fogják egymást. De ezúttal szó sincs szerelemről…
Belépőjegy: 2000 Ft

Húsvéti Bütykölde
Szombaton délelőtt 9 és 12 óra között húsvégi díszek készítésével Bütykölde várja az érdeklődőket a Dunaparti Művelődési Házban. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

További programok ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe