Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Június 17. 07:26, kedd | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei rendőrség

Saját anyjára támadt Pilisszentkereszten – most vádemelésre vár

Saját anyjára támadt Pilisszentkereszten – most vádemelésre vár

Saját édesanyját ütötte megy egy 29 éves pilisszentkereszti férfi még ősszel, miután vitatkozott vele és a nő kizárta a házból. A rendőrség eljárt az ügyben és most vádemelés vár a „kedves” fiúra.

S. Ferenc 29 éves pilisszentkereszti lakos 2013. november 9-én 18 óra körül vitába keveredett édesanyjával. Az asszony kizavarta a házból fiát, és- hogy ne tudjon visszamenni- bezárta az ajtót, de később mégis kinyitotta. A férfi ezt kihasználva belépett a lakásba és anyját egy alkalommal megütötte, aki a bántalmazás következtében megsérült.

A férfi ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, melyet a nyomozóhatóság a napokban befejezett és a Szentendrei Járási Ügyészségen vádemelési javaslattal élt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben