Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. Április 27. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Salomon Ultra-Trail® Hungary futóverseny

Salomon Ultra-Trail® Hungary futóverseny

Május 14-15-én rajtol Szentendréről a Salomon Ultra-Trail® Hungary terepfutó verseny, négy különböző kategóriában, minden korosztálynak.

Tavaly nagy sikerrel rendezték meg első alkalommal a Pilisben és Szentendrén a futóversenyt, amely valójában négy különálló versenyből áll. A Salomon Ultra-Trail® Hungary 115 és 55 kilométeres távokon a Pilis és Visegrádi hegység erdejében, a Salomon Visegrád Trail 33 kilométer hosszúságú terepverseny Visegrádtól Szentendréig, a Salomon Szentendre City-Run™ a város szívében a felnőtteknek, a Salomon Szentendre Kids Trail™ az ifjú terepfutóknak szól a Duna-parton.

A rendezvény kiemelten fontosnak tartja a környezet védelmét, a verseny rendezői mindent megtesznek azért, hogy a versenynek minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, s ebben a nevezők partneri segítségét is várják.

A verseny sokkal több egy sportrendezvénynél, hiszen jótékonysági céllal is szerveződik, fogyatékkal élő gyermekeket is segítenek a nevezési díjakból. A Salomon Kids-Trail® nevezési díja a szentendrei Gyermekeink Mosolyáért Alapítvány számlájára folyik be.

Versenytávok és a részletes program>>

Fotó: ultratrail.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt