Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Január 05. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Salsa és retro a V8-ban - tánctanfolyamok

Salsa és retro a V8-ban - tánctanfolyamok

Kezdő salsa és kezdő retro&hobby rocky tanfolyam indul a V8-ban jövő héten. A salsát már hétfőn, míg egyebek közt a rockyt jövő vasárnap próbálhatják ki az érdeklődők.

Hétfőn, január 7-én 19 óra 30 perctől indul 21 óráig kezdő salsa tanfolyam a V-8-ban az Aqua Étteremben, míg pénteken, január 11-én 19 óra 30 perctől a Vízipók Játszóházban. Az első óra ingyenes, a tanfolyamon pedig minden korosztályt várnak a táncoktatók, a diákok és házaspárok kedvezményt is kapnak, de pár nélkül is jelentkezhetnek az érdeklődők. További részletek ITT!

A salsa mellett kezdő retro&hobby rocky tanfolyam is indul az Aqua Étteremben január 13-án, vasárnap 17 és 18 óra között. Az órákon rövid idő alatt biztos tánctudást sajátíthatnak el a résztvevők olyan páros táncokból, melyeket aztán használni is tudnak buliban, esküvőn, bálokban.

Az órák zenei anyagát profi DJ állítja össze, hogy mindig a legjobb bulizenék szóljanak, ami fokozza az órák fergeteges hangulatát. A hosszú évek alatt kiforrott tematikának és a profi táncoktatóknak köszönhetően minden nehézség nélkül lehet elsajátítani a következő táncokat: Rock'n'Roll, Hobby Rocky, Cha-Cha-Cha, Hustle, Disco Rumba, Keringő, Jive, Twist... Mindezt egy tízórás társastánc tanfolyam keretében lehet elsajátítani, de már az első óra után tanultakat is lehet kamatoztatni.
Az órán állandó párcsere van, így könnyen megismerhetik egymást a társaság tagjai. Gyakran előfordul, hogy pár hét múlva a csoportba járók közösen mennek el bulizni, nemegyszer a tanáraink kíséretében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 10. 15:24, péntek | Életmód

Átadták a megújult KRESZ-parkot a Városligetben

A Liget Budapest Projekt részeként megújult a KRESZ-park és környezete a Városligetben. A közlekedési helyzeteket játékosan bemutató parkot Lázár János építési és közlekedési miniszter adta át pénteken.

2024. Május 10. 14:32, péntek | PR

Raktár bérlés az agglomerációban – gördülékeny áruforgalom bárhonnan

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára a siker egyik legfontosabb alappillére az azonnal hozzáférhető árukészlet.

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).