Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. December 03. 07:37, kedd | Helyi
Forrás: lvp/PMRFK

Sámli repült be az ablakon - önbíráskodók ellen nyomoztak a szentendrei rendőrök

Sámli repült be az ablakon - önbíráskodók ellen nyomoztak a szentendrei rendőrök

Vádemelési javaslattal zárták le a szentendrei rendőrök azt a nyomozást, mely egy pomázi anya és fia ellen indult, akik szomszédjukkal keveredtek szóváltásba egy korábbi tartozás miatt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Róbert 19 éves és G. Mária 49 éves pomázi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint G. Mária és a szomszédban lakó 63 éves sértett között 2013. augusztus 6-án 17 óra körüli időben - egy korábbi tartozás miatt - szóváltás alakult ki. Ennek során H. Róbert megfenyegette a sértettet azzal, hogyha édesanyjának, G. Máriának 10 percen belül nem adja meg a tartozását, akkor betöri a házának az ablakát. Miután a 63 éves asszony nem fizetett, H. Róbert betörte a sértett lakásának konyhaablakát, valamint azon keresztül bedobott a házba egy sámlit. Eközben G. Mária folyamatosan trágár szavakat kiabált és fenyegetőzött.

A szentendrei rendőrök a 49 éves nőt és fiát gyanúsítottként hallgatták ki önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A gyanúsítottak ellen - szabadlábon hagyásuk mellett - folytatott eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben