Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Október 06. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Segített megszökni a lányának

Segített megszökni a lányának

Kiskorú veszélyeztetése bűntett és kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szentendrei Rk. J. Zoltán 38 éves budapesti lakos ellen.

A gyanúsított 15 éves lányát egy gyámügyi végzés értelmében ideiglenes hatállyal a gyermek édesanyjának testvérénél helyezték el. A rendelkezésre álló adatok szerint J. Zoltán 2016. január 15-én segítséget nyújtott abban a lányának, hogy a törvényes felügyelet alól magát kivonja és a rokonaitól megszökjön. A férfi az elmúlt hónapokban a lányt bújtatta és nem gondoskodott a tanköteles gyermek iskoláztatásról sem.

A szentendrei nyomozók a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Zoltánt 2016. október 4-én gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte az előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: